Drgač pa Missy&Lyla, me three!

marateja napisal/-a:imam recept imam recept![]()
no vsaj men je uspelo......24/ poležavat pa same kalorične stvari jest: čips, smokije, tortice, hamburgerje,....
miikena napisal/-a:Marateja, pr unih, ki so po naravi suhcene, to ponavadi ne učinkuje.. Čeprav bi moralo.. Sam pa tut če se pol zrediš, so to preveč nezrave stvari, da bi skoz to papcu..
Misika napisal/-a:Tudi jaz sem imela podoben problem: 1,68 m in 50 kg. Lahko sem jedla, kolikor sem hotela, pa nič. Sedaj se je izkazalo, da mi je bilo tak lepo zato, ker imam hude probleme s ščitnico, mi preveč dela.
Če kar ješ, pa se to nič ne pokaže, ali pa če se preveč rediš oz. hujšaš, je dobro iti na pregled ščitnico. In to čimprej.
metuljčica napisal/-a:Evo jst pa mam čist drugačen problem kot velika večina punc. Ne bi rada hujšala ampak se zredila. Pa vsi mi pravjo, jej, jej, jej.... Ma pri men to ne pomaga. Mam sicer tud take gene, da se ne zredim ravno z lahkoto bi pa zelo rada pridobila kakšne 4 kilogramčke. Pa stalno pred televizijo zvečer prakticiram čips pa te zadeve. Pa ne sam zato da bi se zredila ampak zato ker mi pač paše. Ampak na kilogramih se nič ne pozna čeprav bi rada. Drgač sm velika 165 cm, pa mam 51 kg. Pa vsi mi skoz govorijo kako sem suha in to mi gre že ful na živce. Enkrat ko sem bila en mesec v tujini se mi je sicer uspelo zrediti in sem imela 55 kg, ko pa sem prišla nazaj so hitro splahneli. In ful bi jih rada mela nazaj, ker takrat sem bila sebi in vsem ostalim bolj všeč.