Sej jo poznate: storitev, pri kateri telefon kličočega ne pričaka z zvonjenjem, marveč z glasbo ali zvočnimi efekti.
Katero uverturo imate nastavljeno? Vam je všeč, če jo ma kličoči nastavljeno?
Za simobilovce pa isto vprašanje samo namesto uvertura berte predigra.
(čeprov je pr vs to le slabša kopija uverture)
Mark napisal/-a:Hrček nea se zaj vun vleči, nič ni slabše...Kvečjemu boljše
ja? no ti napišm par točk, zakaj niso boljši:
1. storitev so koperal od mobitela, ki jo je razvil z lastnim znanjem 2. že samo ime je ukradeno mobitelovem sloganu (uvertura: izkaži se s predigro!) 3. storitev je na voljo samo uporabnikom z wap telefoni in preko vodafone live! portala 4. ne morš nastaut posebnih predigr za 8 različnih skupin 5. nimaš časovne predigre 6. nimaš skupine "samo zvonjenje"
pa da nam preveč pisou in odpiru debate mobitel vs. simobil... samo še eno vprašanje zate:
kašn je občutek, ko morš za predigro plačat 300SIT?
men se je predigra zdela vedno.. sei veš.. priceless
Jst nimam uveture ...men ni glih ušeč no ... kdaj se kr ustrašm, ko pri komu začne kakšn komad razbijat oz. hreščat, po možnosti še tak, ki mi sploh ni ušeč
Jaz sem imela to naštiman ko sem bila še pri Mobitelu ampak sedaj pa nimam več, ker se mi zdi škoda denarja. Nevem no rajš poklepetam.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Ne. Se mi ne da za to še zapravljati denarja. Vseeno mi je, če tisti kaj me kliče sliši zvonenje ali pesem.
Mi pa gre na živce ko imajo eni tak zanič Predigro, da si moram telefon stran od ušesa držati. Ni za vsakega to.
Poleg tega, kaj narediš, ko ti poslušaš Rock, tvoj naj. prijatl tehno, prijatlce pa srbsko, noben pa rocka ne prenese. Ni to dilema? Mislim, da te vsi raje zvonenje poslušajo
mela sem 1 teden nastavljeno od Linkin Park - Crawling .. potem sem ugotovila da me noben več ne kliče skoraj pa sem jo raje skenslala .. zdaj pa kr ostajam pri normalnem zvonjenju
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.