L'occitane
-
- Komunikatorka
- Kraj: Lj
-
- Komunikatorka
- Kraj: Lj
Novo zelandska placenta v kapsulah je mnogo cenejša in enako efektivna,naslednjič jo naročim tam za 25$ za mesečno kuro.
Kremo bom pa naročila kar v švico v laboratorij ,če bodo hoteli prodati ali pa kupila kar tam,sigurno ni tako draga kot preko amerike.
Saj na google samo vtipkaj placenta cream ali caps pa pojdi pod images
ali pa terapija z rna dela čudeže z kožo oralno in v kremi.
Kremo bom pa naročila kar v švico v laboratorij ,če bodo hoteli prodati ali pa kupila kar tam,sigurno ni tako draga kot preko amerike.
Saj na google samo vtipkaj placenta cream ali caps pa pojdi pod images
ali pa terapija z rna dela čudeže z kožo oralno in v kremi.
Ok, gremo nazaj k L'Occitanu.
Včeri sm bla prvič v tej trgovini v Cityju, sm šla samo mal pofirbcat. Sam pol me je ena prodajalka peljala po celi trgovini in mi vse razložila od A do Ž o njihovih izdelkih.
Nazadnje sem si kupla en balzam za ustnice s shea maslom in eno trdo milo, tudi s tem maslom. Všeč mi je vonj te linije, pol me je pa prijetno presenetila, ko me je založila z vzorčki ostalih izdelkov (krema za roke, za stopala, krema za suho kožo po telesu..) super, skratka.
Samo je precej drago vse tole ja, čeprav kakšno kremo za suho kožo po telesu bi si pa kdaj privoščila..

Včeri sm bla prvič v tej trgovini v Cityju, sm šla samo mal pofirbcat. Sam pol me je ena prodajalka peljala po celi trgovini in mi vse razložila od A do Ž o njihovih izdelkih.
Nazadnje sem si kupla en balzam za ustnice s shea maslom in eno trdo milo, tudi s tem maslom. Všeč mi je vonj te linije, pol me je pa prijetno presenetila, ko me je založila z vzorčki ostalih izdelkov (krema za roke, za stopala, krema za suho kožo po telesu..) super, skratka.

Samo je precej drago vse tole ja, čeprav kakšno kremo za suho kožo po telesu bi si pa kdaj privoščila..

Lastovica napisal/-a:Meni imajo pa njihovi izdelki premocen vonj.
Sem si kupla gel za tusiranje in mleko. Pa ce se namazem po celem telesu, me zacne potem kr glava bolet od tistega vonja vrtnic.
Ima katera se podobne tezave??
Joooooj men pa fullll dišijo, splohhhhhh tele vrtniceee. Mi je lih to ušeč, da če se že umiješ s tem gelom za tuširanje in če se še s kremco za telo namažeš sploh ne rabiš nobenga prfuma, ker res ful diši ...
Jst pol tok sama seb dišim, da bi se kr pojedla

Ampak je pa to vrjetno čist odvisno od posameznika, men mogoče te vonji odgovarjajo, komu drugemu pa spet ne ... tko da čist možno, da ti te vonji ne pašejo.
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Slatka Mala
- Komunikatorka
- Kraj: Göteborg,Sweden
- Slatka Mala
- Komunikatorka
- Kraj: Göteborg,Sweden