men ta tip mal levo vleče. mislm too much. mislm da ni glih straight. jst ko ga vidm, men gre tolk na smeh, kolk je ta tip vase zagledan, pa zihr več časa preživi pred špeglom kukr vse uporabnice tega foruma skupej. kr neki je on men.
Se mi zdi da je v Novi skor vsak tedn kej o njem. Neka afera je bla mnde z unim komadom od Natalije Verboten Dva policaja pa z menedžerjem je tut meu neke probleme... Zvezda pač
SIEENA napisal/-a:"Vesel sem, ker sem moški" ?!? OMG, a bi si lahko izbral še bolj butast naslov On, pa moški ...hja, jst pa čebelica
ta pesem je ful bedna ej...se strinjam s tabo.
pa če mi ful deluje kot nekakšen hmm..gey..da se malo lepše izrazim kje so še tega tipa gor pobrali...meni je ful antipatičen.bljak
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
pa ta tip je dokaj nenavadn v vseh pogledih.. enkrat sem ga vidla na e+ ko je zraven prineso opevano sladico "lepi damjan" in edino vprašanje, ki se mi je pojavlo v glavi je blo: "fuck a ga ni nič sram?" kr lik daje take izjave, da nikoli newem al naj se jočem al smejim...
In ju3 bo imela oddaja E+ največjo gledanost, ker bodo pred TV zasloni vse Damjanove oboževalke in oboževalci, ker bo predstavil svoj nov hit "Vesel sem, da sem moški"
Obilo užitkov ob gledanju
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?