stene so rumene, pohištvo je svetlo, kavč(ki je hkrati moja postla je rdeč), prav tako je tepih rdeče, rumeno,oranžne barve,lučka je tudi oranžna, fotelj je rdeč...tu je še TV,DVD,računalnik,muzka...
moj raj skratka

Tko da sem stokrat rajš v kateri koli drugi sobi kot v lastni sobi, pa nimam pojma kako to spremenit? 

dve nočni omarici...televizija...ena full lepa samostoječa svetilka srebrne barve...rožica, ki mi jo je kupil moj dragi...pa moja dva morska prašička....pohištvo je tako fancy...res lepa spalnica...vsaj meni....stene pa so sive s srebrnimi pikicami.....računalnik in ostala navlaka, ki jo potrebujem za faks....pa ima svoj prostor drugje.... 

! Je podstrešna, okol in okol so pa sama okna tko da je ful svetlobe. Vsi elementi so iz svetlega lesa in, seveda, iz Ikeje 
. Na oknih ne maram met zaves ker me ful motjo, pa itak me ne more noben gledat, ker je sobca obrnjena proti gozdu - včasih me pride kkšna srna obiskat 
. Nevem, u tej sobici se počutm kot u princeskinem gradu  
 do prejšnjega tedna je bla še ful razmetana, pol sm jo pa temeljito počistkla & zdej sm prou ponosna  na svojo omaro, ker mam obleke prou po barvah zložene 
:D:D drgač pa sobo krasi par posterjev &  2pregovora.. in nad mojo postlo je še full lep narisan metulček (s temperami narisan) 
 in to bi blo to.. 
 hehe .. lih čez  cesto je 
[/img]

) na katerih so vsi mogoči okraski. POl je tu še omara in zdravn spet neke poličke na katerih so knjige, stolp, cedeji ... (mejhna sobica...ampak kjut  
  ) & afkors moja pisalna miza 

(Ta soba je bila pa najprej rdeča -ja, ja jst sm kriva   
  )
 drugače pa je noter veliika postla pa velika omara pa še nekaj pohištva pa velika pisalna miza, pa računalnik, stolp, tv, pa terarij z dvema želvicama, veliko drevo za mačko, pa še kaj bi se našlo...