po horoskopu sem
sem romantična trmasta lena preveč govorim včasih je bolje da si tiho
zaradi tega tudi velikokrat nastradam...obožujem ples in musko...imam črne lase in zeleno/rjavo/rumene oči vem da se malo čudno sliši 
po horoskopu sem
sem romantična trmasta lena preveč govorim včasih je bolje da si tiho
zaradi tega tudi velikokrat nastradam...obožujem ples in musko...imam črne lase in zeleno/rjavo/rumene oči vem da se malo čudno sliši 

kil mam zmerno...vsake 4 mesce mam drugacno barvo las,ampak se ne oddaljujem dlje ko od blont(temno) pa kaki prameni al pa temno rjave...mam pa zelene ocke...drugace sem trmasta kolko se trmast pac da bit...to pomeni da sem bikica !rada bordam,zato obozujem zime...ko pa ni zime se pa zadovoljim s kaksnim potovanjem kam bol v tople kraje...v zivljenje mi pa najvec akcije prinasa moj lubi
al zalosti al pa veselja...pa po vecini je tega drugega veliko vec!
<- to je pa se moja slikica

nobene očem bilo bolj zaželene ob času nje cvetja dekleta ne žene. Ko nárbolj iz zvezd je danica svetla, narlepši iz deklic je Urška bila. ................................................je znala obljúbit, je znalá odreči, in biti priljudna, in biti prevzetna, mladenče unémat, bit staršim prijetna; modrij in zvijač je bila vseh umetna; možake je dolgo vodila za nos, ga stakne nazadnje, ki bil ji je kos........................in s tem sem zdej že več kot 8 let

), čeprov bo ''srečni dogodek'' šele 25.6. (btw:zarad mojga roj.dneva je dan državnosti) Mam mlajšo sestrico, ki trenutno hodi v 3. razred devetletke (razlike sva ravn 11 let in 1 mesec)
Sem rakica (edina, poleg enga raka) in drži kar pripisujejo rakom. trenutno sem študentka in sicer teologije (ne bom nuna!!!!!!!!!!!) in sociologije. Ne maram nekih orto masovnih žurk, mam rajš tiste privatne
, fuuuuuuuuuul rada in fuuuuuuuuuuul velik se smejim, poskušam delat čimveč na seb (joga, ...). kt je že velik jih rekel: (pre)velik govorim v družbi, ki jo poznam, mal manj pa v tisti, ki jo (še) ne. Rada potujem in za svoja leta sem (baje) vidla že kr dost sveta!
(na to sem fuuuul ponosna)!!
.Pa računalniki seveda
Sem študent Fakultete za upravo in sicer 1.letnika evidenčno.....če ne veste kaj to pomen kr uprašite

k sploh nevem kaj bi brez njega.
. Stara sem 21 let, rojstni dan mam drugega maja in sem bik po horoskopu- včasih sem bila zelo trmasta, zdaj sem vedno manj. Znam zelo grdo pogledat k sem jezna. Drugače sem pa zelo čustvena, prijazna, odprta za nova prijateljstva. Ne morm brez svoje najboljše kolegice Darje. Glede tipov sem imela resnega tipa 5 let, pred 5 meseci sva nehala in sem tudi videla da nisva za skupaj, ostala sva prijatelja, tako da sem trenutno samska. Študiram na FDV-ju politologijo- teoretsko analitsko smer in sem 3 letnik. Vem hodim bolj malo, ko pa grem, grem s kolegicami in kolegi v KMŠ al pa hombreta. Bolj hodm na pijačke
aja rada mam kozmetiko, obleke, čevle pač vsak mesec si morm neki kupt če si pa ne se vid da neki ni vredu z mano.
Stara sm 21 let, 18.julija bom 22, kar pomeni, da sm rakica po horoskupu. Tipična rakica namreč, sm trmasta, čustvena, občutljiva, zamerljiva, skoz o čem premišljujem, skoraj na nič ne pozabim, vedno hranim kakšne pomembne stvari, ki so mi jih dali prijatelji,hiperaktivna, ...znam biti tudi zelo nesramna in prava bitch in ko se mi nekdo enkrat zameri, potem ni poti nazaj. Aja, pa rajši imam moško družbo, kot žensko:P
Odkar sem dobila kablski internet veliko časa preživim na netu, sploh v poznih večernih in zgodnjih jutranjih urah. Če je lepo vreme,grem na rolarje, kolo,pohode, se kopat, pozimi pa smučat. Ne maram vročine in ne mraza
Obožujem sladkarije, mehiško hrano, domače zabave, roštilj, mačke (vseh velikosti) in glasbo ter ples.

jaaa jaz bom pa 21. 5. stara 21 ( kar pomen ,da ga grem loh pit tut v ameriko - yeeeehaw cowboy
) in sem neki krizanec med bikom in dvojckom - ceprav jaz trdim da sem tipicen dvojcek, ker sem cisti optimist in se vedno in povsod smejem . Sem dost v izi oseba, flegmatik in se ponavadi ubadam s prevec stvarmi hkrati - kjeeer pa vcasih ratam lena in pol flegmaticna in pol vcasih ne dokoncam vsega ... ( zdej, ko to pisem , vidm da sem tut zmedena
) ... Ja pisem komade za nek bend, mal pisem za RockOnNet, ucim se igrat kitaro in nocem se ucit matematike .... pa rada risem pa seksam ja .... aja pa pojem
pa jem pa .... hehe, govorim