telenovele
čmokica napisal/-a:men je pa Materina pot ful uredu... nasploh Maria,k je tko lepa ženska.. waowwwdebeluške pa več ne gledam..
No Materina pot je trenutno edina telenovela, ki jo sem pa tja mal pogledam.
Jst ne gledam, edin Rubi sm gledala, pa Divji angel. Kadar sm bolna pa sm doma, pa gledam popoldne in pol se ponovitve... MI pa niso vsec, ker pol k enkrat zacnes gledat, gledas k obseden in eno uro na dan vrzes direkt skoz okn. 

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Sicer ne gledam telenovel, ker mi grejo na živce, ampak kokr sem jih včasih gledala, mi je bla edina, ampak res edina dobra La mujer de judas (2002)
Pa še taka lepa pesmca je una Me huele a soledad
Čeprou še tle eni včasih tok ne znajo igrat, da se kr za glavo primem, ampak dobr, je vsaj zgodba dobra
Pa še zdej to včasih gledam na Romantici 

Čeprou še tle eni včasih tok ne znajo igrat, da se kr za glavo primem, ampak dobr, je vsaj zgodba dobra

Let the good times roll.
Jz pa gledam sam une, kere niso totalno pocukrane in pr kerih vidm, da je tud kej akcije notr in vsekakor dobra zgodba, ne samo eno bedno spletkarjenje pa čvek čvek, pa da niso sred dneva
....vsekakor pa gledam samo eno, ker za več sploh ni časa, pa mi ponavadi ostale tudi niso všeč
Klon je bil tudi meni zlo všeč, ker je bil tak življenjski, sam sem se ga naveličala, ker se je vse tako dolgo vleklo
Zdaj pa gledam Materino pot...samo je bo kmal konc in pol upam, da mi ne bo spet kera všeč, ker me bo čisto posrkalo v zgodbo
in bom spet obsojena na gledanje ( to res deluje kot droga
)

Klon je bil tudi meni zlo všeč, ker je bil tak življenjski, sam sem se ga naveličala, ker se je vse tako dolgo vleklo

Zdaj pa gledam Materino pot...samo je bo kmal konc in pol upam, da mi ne bo spet kera všeč, ker me bo čisto posrkalo v zgodbo

Nič ni tako močno kot sanje, kako ustvarjati prihodnost.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Gorenjska
-
- Debatorica
- Kontakt:
girlie napisal/-a:Sicer ne gledam telenovel, ker mi grejo na živce, ampak kokr sem jih včasih gledala, mi je bla edina, ampak res edina dobra La mujer de judas (2002)Pa še taka lepa pesmca je una Me huele a soledad
![]()
![]()
![]()
Čeprou še tle eni včasih tok ne znajo igrat, da se kr za glavo primem, ampak dobr, je vsaj zgodba dobraPa še zdej to včasih gledam na Romantici
Haha..to je se moj fant gledau

čmokica napisal/-a:men Villa Maria ni ušeč
men pa, to je edina "sopa opera" ki sem jo zavzeto gledala, ker drgac me popoldan ni doba sam na HTV, pa se to deloma ponovitve....
Tale ta nova Ljubav u zaledju je baje tut OK, k jo sprot snemajo.
Drgac pa ostalih spanskih, kolumbijskih in podobnih ne gledam, ker ze jezika ne prebavljam ....
Aja, pa gledala sem Sunset Beach , ta mi je bla pa full usec..
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -