Vsak lahk reče...joj lubika tako te imam rad,ljubim te,ful sem te pogrešal in ostale bedarije ki meni osebno grejo pri eni uhi not pri drugi ven...jaz ti svetujm da kej lepega nardiš zanjo, sej veš,dejanja povedo več kot pa 1000 besed!!!
Rajši dokazuj z dejanji kot z besedami, ker je jasno da so lahko besede naučene (kar je tukaj dober primer ), dejanja pa ti dajo vedeti da je nekdo vložil malo več energije v vezo. Pa veliko jo poslušaj in boš tudi takrat vedel kaj hoče slišati..
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
Mislim oprosti, ampak je res butasto ... besede pridejo iz srca, besede je treba čutit ... ti moreš njej povedat tisto kar čutiš ... na tisto kar ti pomisliš ko jo vidiš ... Ne pa nekih naučenih stavkov ... če ji sam od sebe nimaš kej za povedat ... mislm mene bi kap zadela, če bi vedla da more moj fant sprašvat za nasvete kaj mi povedat, s katerimi besedami me očarat ... đizus
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Ja saj je lepo poslušati lepe besede, samo tako, kot je bilo rečeno,
če jih slišimo prevečkrat izgubijo pomen.
Zato so dejanja še vedno tista, ki največkrat povedo več kot kakšne
besede.
Vemo kaj si ti mislil, sam ti pravmo, da je najlepš kar pride iz srčka in da so ene naučene fraze čist bedne in odbijajoče. No, vsaj men...
Ni treba o modrem nebu pa pisani luni, lahko sam to rečeš, kar misliš. Npr., da je lepa al pa da ma lepe učke. In ne, da so njene oči kot morje al kaj jaz vem kaj...
Jah ljubkovalnih besed maš pa tut toliko.... lubica, muca, pikica, srček, srčica, muca maca, draga .... ne vem no.... tut to bi mogu že sam vedet katero ljubkovalno ime najbolj paše tvoji dragi