Plusi in minusi vašega telesa
-
- Komunikatorka
Na svojem telesu sem najmanj ponosna na svoje nohte, ker si jih grizem.
Pa se poskušam odvadit, ker bom nekoč delala (če bo vse po sreči) v kakšni pisarni, na občini ali kaj podobnega in tam res ne morš met pogrizenih nohtov. Pa večje prsi bi mela, ker sm zdaj skoraj kot deska, pa poleti mi je to ful bad ker ne morem met oblečen kar želim. Drgač pa sm s svojim telesom zadovoljna,sploh na svoje dolge noge in na svoje lepotne pike, ki so povsod po telesu, najlepša pa je na trebuščku in mi je res ful všeč. 

- Andrejčika
- Komunikatorka
- Kraj: za devetimi vodami
-
- Kofetarica
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
- Kontakt:
metuljčica napisal/-a:Na svojem telesu sem najmanj ponosna na svoje nohte, ker si jih grizem.Pa se poskušam odvadit, ker bom nekoč delala (če bo vse po sreči) v kakšni pisarni, na občini ali kaj podobnega in tam res ne morš met pogrizenih nohtov. Pa večje prsi bi mela, ker sm zdaj skoraj kot deska, pa poleti mi je to ful bad ker ne morem met oblečen kar želim. Drgač pa sm s svojim telesom zadovoljna,sploh na svoje dolge noge in na svoje lepotne pike, ki so povsod po telesu, najlepša pa je na trebuščku in mi je res ful všeč.
verjemi če maš prevelike je še težje oblečti tisto kar si želiš...

...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
hmmm...kaj mi je všeč...moje oči so mi všeč..veliko mi reče da imam zelo lepe...mam mešanico plave, zelene in sive (plava prevladuje) in imam takšne "prozorne"...vem da se čudno sliši...sam poleti ko je sonce, če me pogledaš, bom ko kakšna kača...hihi
drugače pa bi marsikaj spremenila na sebi...samo da pa bi bila res nezadovoljna sama s sabo...to pa ne...sem kakršna sem...
... aja edino kar še mi je všeč..kar gre zahvala moji mami...ker mam to po njej..je lepa koža po telesu...mam takšno bolj gladko...nimam večjih problemov glede tega... 

I´m like a bird
- dragon_fly
- Komunikatorka
girlika napisal/-a:hmmm...kaj mi je všeč...moje oči so mi všeč..veliko mi reče da imam zelo lepe...mam mešanico plave, zelene in sive (plava prevladuje) in imam takšne "prozorne"...vem da se čudno sliši...sam poleti ko je sonce, če me pogledaš, bom ko kakšna kača...

sej veš tist rek: nekaj dobit na lepe oči... nikul še nism čula da bi kira kej dobila na lepo rit