Bageera napisal/-a:jzt se pa statistiko učim trenutnopa bi se rajši kakšno pravno zgodovino, rim, karkoli drugega, bolj piflarskega
ker mi matematika od nekdaj dela grozne probleme in se kar zgubim v številkah in formulah in potem postanem čist žalostna in obupana, če se mi kje kaj ustavi
... Oh ja... Sej naj bi bilo ful lahko, samo men pa statistika prov ni lahka...
Tudi jaz izgubljam živce zraven stistike...

Tako kot ti, sem tudi jaz imela vedno probleme z matematiko in sem mislila da se je bom s faxom končno rešila, zdaj pa še ta statistika...grrr...

pa bi se rajši kakšno pravno zgodovino, rim, karkoli drugega, bolj piflarskega  
  ker mi matematika od nekdaj dela grozne probleme in se kar zgubim v številkah in formulah in potem postanem čist žalostna in obupana, če se mi kje kaj ustavi  
 ... Oh ja... Sej naj bi bilo ful lahko, samo men pa statistika prov ni lahka...   

...ampak res  

Sam njej je ta statistika baje celo všeč (večini nej ne bi bila? 
 tut men je to 1.izpit in prov vem da mi ne bo šlo... A je res, da februarski rok Štiblar pripravlja?
 Res. 3 dni za stat. Pol pa Stiblar...huh...bogi nasledniki  
 ... Saj pravoznanstvo so vendar osnove, sama teorija prava... Saj že beseda pove: pravo-znanstvo, hehe... Tako da se mi zdi nenavadno, kako se vam lahko to zdi tako dolgočasno, če ste se pač odločili za študij prava... V omenjeni knjigi je vsakega po malo, z več pravnih področij, tako da se tej vsebini v času študija (in tudi kasneje v 'pravniškem življenju') ni mogoče izogniti... Meni je v višjih letnikih prav zabavno, ko spet srečujem 'stare znance' iz te knjige v drugih predmetih 
 ...