sej omejitve ze nekak sam ni mi jasno neki, ce je omejitev 90..in js sm pac pelala na prvi izpitni tm okol 80 ker so bli ovinki pa se to sm full sla reskirat in mi je se reku tm cz une ovinke bi sla lahk mal hitrej..HALOOOOO?!sej ni to najmanjsa dovoljena hitrost ampk omejitev?!res tega ne razumm...ce si couk ne upa si pac ne upa...ampk 50..to je pa prmal:)da o kaksni coni 30 ne govorim.. no bomo vidl dans kaj bo....
Jaz pa ga zdaj delam preko sole,sam se mi zdi tak pocasi to,da bi rajsi menjala.ker bi rada do januarja mela izpit,ker me za autek caka pa vse. Kero avto solo v Mbju priporocate?
¤MajC¤ napisal/-a:Jaz pa ga zdaj delam preko sole,sam se mi zdi tak pocasi to,da bi rajsi menjala.ker bi rada do januarja mela izpit,ker me za autek caka pa vse. Kero avto solo v Mbju priporocate?
sem za aš oman in sam za njih ...vsi prijazni pa se se v prvo skor vsi naredijo...razn redkih izjem ...zvezd blistavic
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
MajC jaz sem delal pri McKensie in so bili vredu, jaz nisem imel nobenih težav...
Kako dolgo pa delaš izpit pa je odvisno predvsem od tega, koliko voziš... Če bi tudi mene avto čakaj bi se tudi potrudil čimprej, jaz sem ga nabavil šele malo po izpitu
pa ja ce bi v soli delali cpp pa rd do novega leta,po novem letu bi pa komaj zaceli vozit.al kak si je oni to preracnal.pri aš bi pa do takrat ze lahko mela.
nevem ce sm prej dobr razumela eno glede cpp..ti cpp ne mores pod nobenim pogojem delat pred 18.letpm! pr nam smo meli na avto soli cpp tecaj..in si naredu z izpitom (lahko pred 18.letom) in si dobi evidencni karton da lahko zacnes vozit. ampk ti mors nardit se republiske cpp teste, za te pa pravim da pred 18.letom nikakor ne prides skos. pa velik srece vsem
ne wem baje lahko?sej tudi ce nejaz mam takoj v zacetku leta rd 10.1 pa ce ostalo pisem pa to vse takoj po rd tut ok.da pol takoj ostalo nardim pa bo vse ok
mark: ja tko je. ti pule na vato soli cpp lahk ress in ce mas prvo pomoc narejo lahk vozs, republiske cpp pa nardit predm mas predizpitno voznjo!tko sm js nardila. ker te republiske ne mors pred 18.letom. tak ti je zakon in tko bo ostal. tko da ce vozs,voz parkat na teden da bo slo bl pocas in ko se b lizas roj.dnevu s eprjav na cpp..
sej pomoje je povprečje nekje od 30-35 ur kr,so pa izjeme k so že prej tko po gozdovih avto vozl al pa doma na kmetiji ga pač nardijo u 15 urah ponavad.