LARIKA ni varijante. Če tip ne mara počet bistvene stvari v sexu, kaj naj pol z njim dela. Za pogovore ima pa prijatelje V vezi se je treba prilagajat, počnemo tudi nekaj kar nam ni po okusu, da osrečimo partnerja. Če ti pa to ni tako pomembno, je pa druga stvar.
Ne meni je pomembna,ne me narobe tolmačit vendar obstajajo pari,ki jim to niti ni pomembno,ker se pač v teh položajih počutijo neprijetno, tako da če jim tako paše, pa tudi prav, važno je da se ob tem počutijo točno tako kot si želijo, in kdo si ti da jih obsojaš za to ker so drugačni ??
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih. Coco Chanel
Ja zate je zanemarljiv,vendar je dejstvo da taki obstajajo in nimamo nikarkšne pravice se delat norca iz njih. Dokler jim tak sex odgovarja-ja hvala bogu, naj pač uživajo v tem kar jim je všeč ko pa bojo odkrili zadovoljstvo v drugih pozah,... pa bojo prakticiral tudi novo znanje A ni bisvto sexa užitek ter zadovoljstvo dveh oseb,ki se ljubita ter spoštujeta in vse delata tako da s tem ne blati oz, ne spravlja drugega v zanj neprijeten položaj???
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih. Coco Chanel
Lej če nekomu nekaj ne paše, pa drugega sili to počet, s tem njega sili počet nekaj kar je njemu ogabno (pače recimo), neprijetno! Zakaj ga silit v to?
Ne štekaš, če men neki zelo paše in maksimalno uživam v tem in če partnerki ni do tega, pol pač ni zame, preprosto. Da bi se pa nečemu kar mi je zakon odrekal zaradi nekoga, ki mu ne paše? Hvala lepa za tako vezo
Dr.Tom napisal/-a:Ne štekaš, če men neki zelo paše in maksimalno uživam v tem in če partnerki ni do tega, pol pač ni zame, preprosto. Da bi se pa nečemu kar mi je zakon odrekal zaradi nekoga, ki mu ne paše? Hvala lepa za tako vezo
se pravi, da si s partnerko, s katero se ujemas prav v vseh pogledih??? si jo ze nasel?
Seveda mora biti oralc obojestranski! Ne poznam tipa ki ne bi maral lizat muce...poznam pa kaj nekaj punc ki ne marajo fafat! To je pa ja neki najboljšga - gledat tipa kako uživa med tem...da mu ga konkretno in kvalitetno obdelaš!
Jst tud obožujem oralca- v pasivni in aktivni vlogi! Glede okusa- ananas baje popravi okus. Men so sicr tisti, ki so se spustli tja dol, rekli da sem prav sladka, tko da s tem še nisem mela težav