Fant me noče zadovoljevati oralno
Konc koncev, če te noče oralno mu daj pravo lekcijo
Z njim bod nežna, za vse 4 krake ga prvež na posteljo, potem se pa pejta smothering, svojo mastno muco mu dej direkt na usta in se fajn gor used, prtisn, če se bo pa bunil ga pa še useki dvakrat
Po možnosti mu daj še beli tok za polizat, ne se pustit madona
Mislim, da je nastopil čas, da skuži, da s tabo ni zajebancije.
Če bo ostal je cool, če pa ne pa ni zate.
Bye the way, orala je zakon, če ima partner posluh za to oz. vsaj mal žilice

Z njim bod nežna, za vse 4 krake ga prvež na posteljo, potem se pa pejta smothering, svojo mastno muco mu dej direkt na usta in se fajn gor used, prtisn, če se bo pa bunil ga pa še useki dvakrat

Po možnosti mu daj še beli tok za polizat, ne se pustit madona

Mislim, da je nastopil čas, da skuži, da s tabo ni zajebancije.
Če bo ostal je cool, če pa ne pa ni zate.
Bye the way, orala je zakon, če ima partner posluh za to oz. vsaj mal žilice

Anchi napisal/-a:To si pa zdej tko napisal, da bom še mene minil, da me moj partner oralno obdeluje...![]()
![]()
![]()
Brat, zdej jih ima 24, ko je bil star 20 je imel eno punco.
Pripovedoval mi je, ko je prišla iz šole, pa je prišel k njej, pa sta šla v akcijo in se mu je njena muca zagravžala, ker je baje močno smrdela po ribah

Pika na i pa je ta, da on rib ne mara

Zadnjič spremenil Dr.Tom, dne 12. Jan. 2006 8:57, skupaj popravljeno 2 krat.
- catty
- Sramežljivka
- Kraj: primorska kjer je vedno sončk, tud kdr ga ni
Dr.Tom napisal/-a:catty, tukaj na forumu je glavni problem ta, da nekateri ne preberete točno o čemu je bilo govora.
Torej govorilo se je o spontanem sexu in orali.
Torej ti greš najbrž le zvečer na stran predno se stuširaš in si čez dan popolnoma čista, neslana ......ni kej, čestitam.
![]()
ja al pa kot, ki nisi štekal kaj sm ti napisala!

Re: Fant me noče zadovoljevat oralno
em ... jaz od začetka sploh nisem hotela da bi to počel, ker sem pričakovala podobno reakcijo, kot je reagiral tvoj fant... ampak je blo ravno obratno
finta je samo v tem, da se pred oralnim zadovoljevanjem temeljito umiješ in da ne greš pred tem na wc...

finta je samo v tem, da se pred oralnim zadovoljevanjem temeljito umiješ in da ne greš pred tem na wc...

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Dr.Tom napisal/-a:Imam mlajšega brata, zdej jih ima 24, ko je bil star 20 je imel eno punco.
Pripovedoval mi je, ko je prišla iz šole, pa je prišel k njej, pa sta šla v akcijo in se mu je njena muca zagravžala, ker je baje močno smrdela po ribah![]()
Pika na i pa je ta, da on rib ne mara
omg

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
srčica* napisal/-a:omg![]()
kake ma tvoj brat... ja kaj pa se spravla na muco, preden bi vprašal če si jo je umila al pa ne
Če bi jo vprašal ali se je umila, bi najbrž izpadel bedak, njej bi pa vse dol padlo in bi ji postalo nerodno. Kar nekaj moških je tudi že povedalo, da jih moti pri orali to, da non stop vse vn teče, da je non stop vse mastno. No ja, kakor koga moti, okusi so si različni.
Tom se mi zdi da si v temle pretiraval. Pač nekaterim tipčkom to ni ravno nekaj kar ravno z užitkom počeli. Zakaj bi ga silila počet nekaj kar je njemu odveč??
Tako kot nekatere deklice ne marajo obdelovat tipovega junaka, nekateri tipi ne marajo kontra
jaz okoli tega ne bi delala neke panike, pa jokala okol, z njim bi se usedla in pomenila,kej mi manjka, pa bi probala z jim take zadeve popravit

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
srčica* napisal/-a: ja kaj pa se spravla na muco, preden bi vprašal če si jo je umila al pa ne

Tud men je včasih malo neprijetno, če pač nanese, da pride do tega spontano in mu probam namignt, da ni glih na frišno umita, ampak me takoj utiša, da je njemu moja muca took fina ne glede na to, kdaj je bila umita in kdaj sem šla nazadnje lulat. Tko da sm se nehala s tem obremenjevat, sej si jo umijem, če vem, da bova skupi, sam nikol ne neposredno eno minuto prej