Kitten napisal/-a:Pred kratkim je ena moja prijateljica naredila samomor..
Res kruta zadeva samo res mi ni jasno zakaj ljudje pomislijo na to. zakaj se jim zdi, zapustiti svet, najboljsa resitev iz tezav? Da bo s tem vse reseno...Le kako in zakaj tako?
Je kdo izmed vas ze pomislil na kaj takega?
+
(združena tema)Taddo napisal/-a:Samomor iz ljubezni...
Vaše mišlenje o tem ?
na novo leto se je naredil samomor tudi moj prijatelj iz Zg... pravijo da ga je zelo prizadelo to, da sta se mu locila starsa...
njegov oce je pristal v norisnici... mlajsi brat prezivlja najvecjo muko, kar jo sploh lahko, ker mu je brat pomenil res veliko...
tud nm prijateljem ni lahko...
in tud jz ne razumem kako... zakaj... kako mu je sploh na misel padlo kaj takega... ker jz vedno vidm povsod resitev... nevem zakaj je drugi ne morjo... zakaj nardijo to...
to je ze 2 prjatu k se je ubiu...
prvi se je 2 leti nazaj ulegu na bombo in se razstrelil...zrd punce... prjatlco so hvala bogu resili in jim je najbolj hvalezna...
sprasujem se, ce bi ga resili, ce bi bil tudi on vesel... bi nam biu tud on hvalezen... tezko nm je ker nismo vedl za njegove probleme... ker nam jih ni zaupau...
najhuj je ko, mal po tem ko zves kaj se je zgodilo, ko dobis slike v glavi, k se spomnes vseh lepih stvari, nasmehov, dogodkov, besed... vsega lepga... in ko se zaves da tega ne bo vec... nikoli... da je konec...
nevem kako bom sla poleti mirno njegove hise, brez pricakovanj da ns bo pozdravu in nm mahou in posiljal lupcke iz terase in se dru iz terase za nami kdaj pa kje se tist vecer dobimo...
da se nebo peljal mim plaze in delal lastovko na motorju in vse njegove akrobacije...
da nebo ves vesel priteku in ns pometu v vodo...
da nebom vec vidla njegovga lepga nasmeha... in slisala njegvih prijaznih besed...
IVO R.I.P.