jaz tut ne bi mogla več brez likalnika...
z mojo čupo..no way! hehe...
in sm jih kr neki zamenjala...
zdej sm ga pa končno našla...
Remington.. z mal širšo ploščico...
dobr zlika...
pa lasje res zgledajo k prerojeni...
k dragč mam od barvanja kr precej boge...
tko da.. priporočam!
Men se je pa moj likalnik neki pokvaru in sm imela namen kupit novega, pa ni blo časa... zej sm se pa tko navadla na nezlikane lase, da mi je čist kul! lasje ne trpijo, pa še prišparam na času
jst sm si kupla zdej tist ko je za likane lase, got2be. me kera? kr jst sm čist razočarana . kaj naj bi to nardil. sm si učer lase našpricala s tem, pa so čist čudni. al sm pa preveč gor dala. mislim to je v bistvu neke vrste utrjevalec al kaj? sm si komi počesala lase, pa tut zlikal se niso tak lepo kot če brez tega.
jst sm si kupila najprej železnega za 11čukou pa mi je sam scvru lase...tko da potem sem šla pa zamenat in si vzela za 3 čuke keramičnega in je odličen
hmmm js mam pa od rowente Lissima a kako se reče, kar je sicer bolj sušilec v osnovi kot likalnik, ampak je rezultat kar uredu. mam že eno leto, pa nikoli nism kj preveč uporabljala ker sm mela skrepane lase, zdej sm ga pa začela dva tedna nazaj, ker mam rada ravne in so se mi mal popravl odkar sm bla pr frizerki in bolj pazim nanje. tko da je men tud tale lissima vredu.
jst mam isto do sredin hrbta dolge in se komot sama zlikam. začni od spodaj po pramenih. ostale lase si pa nekok spni na vrh. in potem pač pramen po pramen. tut tiste zadaj si komot zlikaš tako od strani. potem pa počasi spuščaj še ostale lase dol, in ne preveč naenkrat, bo rezultat boljši.
sama mam isti postopek... lase mam nekje do sredine hrbta in si jih lepo postopoma spuscam..pramen po pramen pa glede na to da mam se ful goste lase si jih komot zlikam! probaj tak kot je mily napisala bo ziher delovalo
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
CommandykA napisal/-a:sama mam isti postopek... lase mam nekje do sredine hrbta in si jih lepo postopoma spuscam..pramen po pramen pa glede na to da mam se ful goste lase si jih komot zlikam! probaj tak kot je mily napisala bo ziher delovalo
jz z isto dolžino kot commandyka in mily nimam nobenih težav!pa mam še skodrane povrh!
Aja,mimgrede...a kera puca likalnik?To sm se lih dons spomnla SJ ni umazan al pa kej,sam tko...k mamo balzame,k se ne spirajo,pa pol tist k ses topi gre lahka kej na ploščici in pol mam filing(kljub temu,da niso na pogled umazanie plošče) da jih je treba popucat,tisto morebitno plast dol spravt! a kompliciram
bucka81 napisal/-a:NoVo vprašanje Ima katera dolge lase in si lika sama lase? Meni so že fejst zrasli, pa ne vem kako naj se spravim zraven?
Plis kakšni nasveti, postopki?
bucka jas mam isto do polovice hrbta, oziroma čez modrc dolge pa mam kodraste, torej goste lase
ko si likam jih najprej posušim z krtačo da so vsaj malo ravni pol pa jih spnem na vrh glave in začnem z spodnjimi lasmi, pa gor dajem vmes malo silikona pa en balzam za zaščito pred vročino likalnika. no pol pa tiste zravnane spenjaš v čop, ostale pa dalje likaš...izi
bucka81 napisal/-a:NoVo vprašanje Ima katera dolge lase in si lika sama lase? Meni so že fejst zrasli, pa ne vem kako naj se spravim zraven?
Plis kakšni nasveti, postopki?
bucka jas mam isto do polovice hrbta, oziroma čez modrc dolge pa mam kodraste, torej goste lase
ko si likam jih najprej posušim z krtačo da so vsaj malo ravni pol pa jih spnem na vrh glave in začnem z spodnjimi lasmi, pa gor dajem vmes malo silikona pa en balzam za zaščito pred vročino likalnika. no pol pa tiste zravnane spenjaš v čop, ostale pa dalje likaš...izi
kakšen silikon in balzam uporabljaš?
kakšno olje pa uporabljate za lase?