sem brala da se je Zverova razgalila za Playboy....
no, njena stvar, kar me pa moti je, zakaj vse kokodakajo 2 dni po nastopu, da to ne bojo nikol naredile, edino ce bo ne vem kaksen denra, pol se pa vse slecejo .... kr neki ....
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
ANSAF napisal/-a:sem brala da se je Zverova razgalila za Playboy.... no, njena stvar, kar me pa moti je, zakaj vse kokodakajo 2 dni po nastopu, da to ne bojo nikol naredile, edino ce bo ne vem kaksen denra, pol se pa vse slecejo .... kr neki ....
slika je zelo lepa..ona zgleda na tej fotki fatalna..
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
Jah možno da se je tko situacija obrnila in je opazla da ni to to, kar je govorila, da se nebi šla slikat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Men je čist ok, sam, a nimajo neki v pogodbi (kot miss) določeno, da se ne sme določen cajt slikat razgaljena? Al vseen ni tok razgaljena?
Nism vidla slikc, namreč..
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Mimi_M napisal/-a:Men je čist ok, sam, a nimajo neki v pogodbi (kot miss) določeno, da se ne sme določen cajt slikat razgaljena? Al vseen ni tok razgaljena? Nism vidla slikc, namreč..
mislm, da pri HT se lahko samo za Playboy slikas, ostalo ne.
Joj, ne bi je prepoznala!!!
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -