Prvič
sory k to rečem sam si prov mal smešna k te skrbijo take nepomembne stvari kot to, kaj si bo on mislu.ej če te ma rad mu bo zlo všeč tko kt bo. drgač je pa ogromna napaka da že zj vse planiraš koko bo vse potekalo, k vrjem kr si zj predstavlaš se ne bo uresničl, saj pr seb vem, da če kej načrtujem se poj čist drugač izteče. tko da se sam prepusti toku-> go with the flow. to je vse. pa ne pozabt na zaščito aj prov.
drgač pa kva se je sploh dogajalo med vama.se mi zdi da za spolne odnose bi blo saj fajn da sta par.k če sam na vsake svete cajte se neki šlatata pa to, jst še ne bi glih rekla da sta to par.sicr so neki začetki, ni pa to to. tko da tapru nej bo tvoj fant, šele poj pa tvoj ljubimec.
pa lep pozdrav
drgač pa kva se je sploh dogajalo med vama.se mi zdi da za spolne odnose bi blo saj fajn da sta par.k če sam na vsake svete cajte se neki šlatata pa to, jst še ne bi glih rekla da sta to par.sicr so neki začetki, ni pa to to. tko da tapru nej bo tvoj fant, šele poj pa tvoj ljubimec.
pa lep pozdrav
ti samo ne hiti. najprej ga spoznej. res brezveze da že zdej mislš na to kako bosta seksala. če je on res tok uredu kot se ti zdaj dozdeva prav gotovo ne bo prva stvar med vama v postelji. daj si čas. sej mogoče je prou fejst fant
in če ne boš hitela in ugotovila da je on tebe vreden toliko boljše. s pametjo torej. in pa-prepusti se, ne delaj si načrtov.

the power of your example is far greater than what you say
dogue napisal/-a:. Pa, ce tipo frendom razlaga, da te namerava pofu.... Se celo zivljenje mas cajta tak da ne hiti.
Mislim da je res bolje da malo premisliš o zgornjem stavku..Ali hoče da te njegovi kolegi pripravijo na to da bosta spala? Reči da bi rada počakala, če bo užaljen veš da te nima glih dost rad.
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
MK napisal/-a:dogue napisal/-a:. Pa, ce tipo frendom razlaga, da te namerava pofu.... Se celo zivljenje mas cajta tak da ne hiti.
Mislim da je res bolje da malo premisliš o zgornjem stavku..Ali hoče da te njegovi kolegi pripravijo na to da bosta spala? Reči da bi rada počakala, če bo užaljen veš da te nima glih dost rad.
Grr... prvič ko sem pisal tale post mi je zmrznu računalnik.
Ok v glavnem. Mislim da je bilo bolj rečeno da ji je njena kolegica, ki je slučajno kolegica od njega rekla, da je (verjetno) razmišljal če bi bilo mogoče pametno na tem smučanju z njo probat it do konca. In mi ne izpade neko prepričevanje v nekaj.
Sploh pa če si želita drug drugega, kot pravi in da sta se zadovoljevala že na vse mogoče načine + to da si ona to želi. Mislim... zakaj pa ne?
Za skiing_girl - če ti paše pa če to hočeš, to naredil. Razočaran verjetno ne bo oz. dvomim da bi te zato ker nimaš izkušen potem pustil??? Če nimaš želje počakat pol pač ne počakat in naredi to kar paše tebi.
In ne, nisem njegov kolega... ampak je mal čudno da je kar dovolj postov proti temu, da bi se dala dol. Če ti zapaše, nimaš kej zgubit... no ja razen nedolžnosti, ki je pa (po mojem mnenju) precenjena in sploh nekaj groznega pri ženskah, ker je nekje standarno pravilo da more bit vse kot v romantičnih filmih, na koncu je pa ponavadi vedno razočaranje.
No ja vem, da pač nisem ženska in nisem kvalificiran da dajem neke strokovne komentarje, ampak to je pač samo moje mnenje o tej zadevi.
Bax se strinjam, sam ženske smo ponavadi bolj občutljive in želimo da se tipi tega zavedajo takrat ko se za to odločimo
In ponavadi če kdo napiše na forum ali naj ali ne, ne deluje ravno prepričano..Če ne ne bi bilo tele teme..
In ponavadi če kdo napiše na forum ali naj ali ne, ne deluje ravno prepričano..Če ne ne bi bilo tele teme..
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
se kr lepo strinjam s temle:
in temle:
amyZ napisal/-a:am,mislim da ni glih najbolš da se mu takoj prepustiš. ne vem no, ampak sex ni glih edin dokaz da ti pšokaže kako te ima rad. mislim dab ti pokazu kako tge ima rad čeb te počaku do takrat ko boš prpravlena, al pa ko bosta dle skupi. k nikol se ne ve kakšne namene ima, to si moreš priznat, čeprav ga mogoč poznaš.
in temle:
Applebitecc napisal/-a:Zdi se mi glupo, da če si še nedolžna in boš kao zdaj šele začela hodit s tem tipom, da moraš pa takoj spat z njim, pa tut če bi bla stara 30. Če ti nisi ziher in če ne more on vsaj kakšen mesec počakat, da se vsaj malo spoznata, pol je pa itak en debil...
Sorry, moje mišljenje.
...just breathe...
Če si mu kul kot oseba si te ne želi le sexualno, torej nikjer ne piše da bo do tega prišlo. Če bo pa na vsak način to želel, pa ni vreden tebe in tega da ti vzame nedolžnost.
Ne hiti.
Ne hiti.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Re: :)
hil4ry napisal/-a:mogoče je res neumno uprašanje... ampak useeno sm se odločla vas to uprašat... kaj pričakuje fant (kateremu je seks nekaj čisto vsakdanjega) od spolnega odnosa z nekom? amm. point uprašanja je ubistvu če pričakuje pač zdepilirane intimne predeleproosim ne se smejat mojemu uprašanju
![]()
![]()
:$:$:$:$:$
uuu madona kakšno uprašanje!