Starša sta se ločila, ko sem imela 10 let...Vsekakor je sama ločitev na meni pustilo neke posledice...ena od teh je tud ta, da ne zaupam tipom, itd...
sicer pa je okoli te ločitve bil pravi "pomp", saj se eden od staršev s tem ni in ni mogel sprijaznit in tako so se dogajale čudne stvari...
Najhuje je blo pa meni, ker sm živela pri mami, s katero se nism in nism mogla razumet...Definitivno raje pa sm imela očeta...čeprav nism živela z njim, mi je dal veliko več, kot sama mama...
Z bratom sva ga redno obiskovala, slišala sva se vsak dan, skratka, bil je dejansko edini, za katerega bi dejansko dala vse...
Ko si je našel drugo žensko in ko sva šla z bratom tja, sem vsaj malce okusila, kako je, ko imaš srečno družino...
A moja sreča in veselje ob srečni družini nista trajali dolgo, saj je kaj kmalu umrl v "tragični nesreči"...
Takrat se mi je dejansko porušil ves svet in še danes, po 10.-ih letih, tega dejansko ne morem akceptirat, niti razumet...Zakaj lih on
Še dandanes pa imam z materjo hladen odnos...Nekako se ni mogla sprijaznit, da sem očeta imela raje ter da sem se postavila na njegovo stran...
In replika na vprašanje Hely_3: ja, mama mi je velikokrat grdo govorila o očetu (ampak men ona ni mogla do živega), medtem ko on ni nikoli reku slabe besede čez njo....
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...