Izpit za avto
mah jaz sem se bolse naucila parkiranja pa speljevanja na parkplacu od tusa kot pa pri instruktoru. ker nekak sem tip cloveka ko mors sam pogruntat kak gre kaj, ko pa da mi nekaj govori...speljevanje v breg pa je blo tk da sem mogla fotra na pohorje pelat pa se nonstop ustavlat. ne wem...moj instruktor je bil kr nekaj. 

Men se tud zdi, da se prava šola začne nekak šele potem, ko začneš sam vozit...
Tisto v Avtošoli se mi zdi, da si nekak napiflan vse situacije..Ko si pa sam nekje z avtom, je pa drgač...
In tud Ljubljane se privadiš, sam it moraš tja, pa kaj, če si parkrat bolj "neroden"..
Pol se pa najdejo ljubljanjski frajerji, ki mislijo, da so glavni in vse obvladajo in si vse dovolijo ter z vrivanjem na levi pas potem, ko so vozili po pasu za buse, skoraj povzročijo nesrečo, hkrati pa imajo občutek, da jih je samoumevno spustit predse..
Tisto v Avtošoli se mi zdi, da si nekak napiflan vse situacije..Ko si pa sam nekje z avtom, je pa drgač...
In tud Ljubljane se privadiš, sam it moraš tja, pa kaj, če si parkrat bolj "neroden"..
Pol se pa najdejo ljubljanjski frajerji, ki mislijo, da so glavni in vse obvladajo in si vse dovolijo ter z vrivanjem na levi pas potem, ko so vozili po pasu za buse, skoraj povzročijo nesrečo, hkrati pa imajo občutek, da jih je samoumevno spustit predse..

-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
No jaz sem mela full dobrga inštruktorja.
Pržgal radio, noge na armaturo in jedu čokoladice in me zravn futru
Pa veliko smeha
Res je blo super vozt. Sedaj pa še boljše saj se že eno leto in pol vozim po Sloveniji
Pržgal radio, noge na armaturo in jedu čokoladice in me zravn futru

Pa veliko smeha

Res je blo super vozt. Sedaj pa še boljše saj se že eno leto in pol vozim po Sloveniji

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Pred slabim mesecem dni sem tudi jaz postala šoferka.
Imela sem super inštruktorja
, teorijo CPP sem naredila v prvo, vožnjo pa v drugo z 39. urami. Vse skupaj je trajalo dobra dva meseca in je stalo skoraj 200.000 SIT (za eno uro pa sem plačala 3.800 SIT). Je pa res, da je za prvi padec na vožnji bila kriva moja živčnost, zaradi katere sem naredila kup napak; drugič pa sem vzela 3 persene in je šlo.
Saj vem, da to ni ravno dobro, ampak res sem bila preveč živčna ... Pa tudi druga proga je bila milijonkrat bolj lažja od prve in sem v 30 minutah imela izpit v rokah.

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Mimi_M napisal/-a:Applebitecc napisal/-a: Ok, jaz sem ga nardila pri 32 urah, sam kakor jaz vem naj bi šel šele pri 40 urah na izpit.
A to nej bi blo v Lj.?
Pr nas na Primorskem folk gre na izpit s povprečno 25imi urami vožnje.
Jap, jaz sem ga v prvo delala pri 22ih urah...Sam sem padla, ker sem bla živčna in sem pozabla dat v prvo, ko sem se ustavla...pa mi je pol crknu avto, ko sem hotla speljat.

V drugo so me čist po krivici vrgli...sem zavijala levo in je bil moj pas zaparkiran čist do križišča in sem mogla peljat po nasprotnem razvrstilnem (ker druge opcije pač ni blo!)...pa žmigowc sem dala in sploh vse...pa me je vrgel.

Sicer pa sem nardila izpit prejšnji teden (v sredo) in se zdej veselo učim vozit sama.

men se pa zdi, da je v bistvu čist vseeno kje delaš izpit (lj, mb, kr, ce, po,....) če imaš dobrega inštruktorja. pač, v velikih mestih se naučiš semaforjev, gužve in podobnih stvari, v manjših krajih pa ozkih cest, zelo nepreglednih ovinkov,... potem ko že imaš izpit, se itak lahko naučiš tako semaforjev kot ozke ceste, če le dovolj voziš. tako je pač moje mnenje.
drugače pa že mam izpit, sam full malokrat vozim. pač nimam avta, kar je prevelik strošek, pa saj ga tudi ne rabim tako zelo veliko. no ja, včasih pa bi vendarle prav prišel.
drugače pa že mam izpit, sam full malokrat vozim. pač nimam avta, kar je prevelik strošek, pa saj ga tudi ne rabim tako zelo veliko. no ja, včasih pa bi vendarle prav prišel.

težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
Jst sm pa izpit nardila avgusta
. Sicer v drugem poskusu, v prvo sm bla čist preveč živčna.
Je res, da je Ljubljana težja za furat, sam sj se povsod, v vsakem mestu, najde kakšno "zajebano" križišče, ki ga pa tut v Lj ne najdeš. Jst sm delala v Kranju pa je kr neki fint, k jih morš res poznt, da praviln odpeleš kakšna križišča al pa da se pravilno razvrstiš. Tko, da ti nč ne pomaga, če bi izpit delal v Lj. Itak se pa vsega navadš, tko da, ko bom drug let hodila na faks v Lj se bom pa še po Ljubljani naučila furat, za zdj mi je pa Kranj čist dost
.

Je res, da je Ljubljana težja za furat, sam sj se povsod, v vsakem mestu, najde kakšno "zajebano" križišče, ki ga pa tut v Lj ne najdeš. Jst sm delala v Kranju pa je kr neki fint, k jih morš res poznt, da praviln odpeleš kakšna križišča al pa da se pravilno razvrstiš. Tko, da ti nč ne pomaga, če bi izpit delal v Lj. Itak se pa vsega navadš, tko da, ko bom drug let hodila na faks v Lj se bom pa še po Ljubljani naučila furat, za zdj mi je pa Kranj čist dost