Prvič

Zadovolj(e)n/a v postelji.
skiing_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Doma

Prvič

Neprebrana objava Napisal/-a skiing_girl »

Pozdravljene,

imam en problem, ki predstavlja hkrati strah, veselje in poželenje. Namreč močno sem zaljubljena v enega fanta in tudi on čuti do mene kr veliko bi se lahko reklo in naslednji teden gremo tko prijateljsko smučat še z dvema paroma....in seveda midva še nisva v tej fazi, mi pa je omenila prijateljica ki bo tudi pristona na smučanju in je tudi prijateljica mojega izbranca, ta pa ji naj bi zaupal, da bi na tem tednu smučanja poskušal z mano priti tako daleč, da mi res pokaže ljubezen, saj si me enostavno želi. Ja, tudi jaz si ga ful želim in sm res happy, ko ga vidim....malo pa me je strah, ker namreš nisem še mela spolnih odnosov in me je strah, da bo kaj narobe ali pa da ne bo zadovoljen z mano. Vem, da je to zelo otročja tema, ampak dobra, saj tudi moja starost je temu primerna, saj imam namreč šele 16 oz. čez en mesec 17, fant pa jih ima 18 in vem, da glede seksa že ima izkušnje in ker jih jaz še nimam, se bojim, da se mu bom ''zagnusila'' in ne bo nič iz najine veze, čeprav sva se zadovoljevala na vse različne načine že, le do pravega seksa še ni prišlo, katerega si pa zelo želim, saj čutim, da je tale fant res pravi zame...no, to pri 17ih je težko reči, priznam....ampak v tem trenutku čutim tako.
Prosim, svetujte mi, ali naj me bo strah, ali mislite, da ne bo zadovoljen z mano, ali se naj preprosto prepustim in ali zelo boli.....karkoli na to temo če mi lahko svetujete in vam bom bila zelo hvaležna!

Lp, skiing_girl
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

če te je strah očitno še vedno nisi pripravljena na prvič. Sploh kdo pa pravi da morata spati skupaj. Večer se lahko tudi brez sexa odvija lepo.
Sicer pa kako in kaj se bo zgodilo bo prišlo samo od sebe.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Petrusa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a Petrusa »

Se čist strinjam. Zakaj bi morala pa kar spat z njim? Ok, tud če sta se že malo ''onegavila'', se dajata pa še zdaj, ni treba še do konca. Če si želiš, te nima kaj bit strah, če te pa zarad nedolžnosti zavrne je pa itak cepec in poj ni pravi zate. Moje mišljenje.
Lejka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Lejka »

To da te je strah še ne pomen da nisi prpravljena. Prvič je najbrž za vse mal čudn, sej ni tak strah pred sexom kot takim (sploh če maš fanta rada pa mu zaupaš) ampak najbrž bol ta strah pred neznanim, k ne veš kaj lahk prčakuješ, al bo bolel al ne, kaj si bo mislu fant ipd. Če si ga želiš, res ne vem zakaj ne bi. Glede tega da te je strah da se mu boš zagnusla pa res ne vem ka naj rečem. Sej po moje se on zaveda da če je za tebe prvič to najbrž ne bo glih uau in oh in sploh najbolši sex ever ampak...vaja dela mojstra :razz: Itak pa veš da se boš mogla na konc sama odločit. Na eni strani maš strah na drugi pa željo. Odloč se za tist kar bo v tistem trenutku prevladal :wink: Velik sreče&užitkov :D
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Nima te bit česa strah. Če bi se mu zagnusla ( tko kot si rekla sama ) zaradi tega, ker si nedolžna in še nimaš izkušenj, pol ta tip ni zate in si te ne zasluži.
Vse se bo odvijalo samo od sebe, vsi smo enkrat brez izkušenj ... tko da ni panike. Tko da, naj te ne skrbi, ti se samo prepusti. Najprej ga mal bolj spoznej ... :wink:
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Zadnjič spremenil Tiavanna, dne 15. Okt. 2009 17:02, skupaj popravljeno 1 krat.
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objava Napisal/-a *smokvica* »

...kake brezvezne...ma kej se sekiraš če boš dovolj dobra za tipa,raje za svojo rit poskrbi in da boš ti zadovoljna...če te ma rad mu bo itak kul,če ne pa te ni vredn...
Vagica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Vagica »

Ja, vse nas je bilo strah (kje je že to :wink: ), ampak s tem ni nič narobe. Boš vidla, kako se bo stvar odvijala. Če ti bo takoj namigoval le na sex, potem bi te rad le položil. Kar se tiče izkušenosti, pa tudi on pri 18 ne more biti mojster sexa, roko na srce. No, to ti bo jasno čez nekaj let :) , do takrat pa lepo počasi. Po tem, kar si napisala o njem, ti res težko svetujem. Ne vem, kako dobro se poznata itd. Enkrat se pa itak bo zgodilo in bo prvič. če čutiš, da bi rada to naredila z njim, pač naredi. Pa ne pozabi na zaščito! Uživaj na smučanju, pa poročaj, kaj bo! :cool:
Uživajte poletje
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

am,mislim da ni glih najbolš da se mu takoj prepustiš. ne vem no, ampak sex ni glih edin dokaz da ti pšokaže kako te ima rad. mislim dab ti pokazu kako tge ima rad čeb te počaku do takrat ko boš prpravlena, al pa ko bosta dle skupi. k nikol se ne ve kakšne namene ima, to si moreš priznat, čeprav ga mogoč poznaš.
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

No sam pomoje sta se onedva že menila kaj glede tega, tko da če čutiš da si pripravljena se mu prespusti. Druge ste rekle, da jo je strah spolnih odnosov, ampak jaz vidim samo da jo muči kaj bo fant rekel.

Torej draga skiing_girl, če si zihr daj, če ne pa raje počakaj. Če je res tako pravi zate bo zadovoljen tudi z ročno obdelavo :wink:

P.S. Ko prideš nazaj pa poročaj kako je šlo.
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a miss missy »

Mislim, da te nima bit kej strah glede tega, da bi se mu kaj zagnusila! saj ko je on prvič sexal je bil tud neizkušen in ni imel pojma... vse je 1x prvič! sam, če se že boš odločila za ta korak, mu daj vedeti, da je to zate prvič in mogoče se mu bo še dobro zdelo, da bo on prvi, ker to pomeni da ti res nekaj pomeni :wink:
The key is, never stop doing what you love!
dogue
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dogue »

Pri 17 je izjemno mala moznost, da je on tapravi zate. Pazi se, ker je moja sestra na podoben nacin dobila otroka pri tvoji starosti in to z clovekom za katerega je spoznala, da ni tisti s katerim bo do smrti. Pa, ce tipo frendom razlaga, da te namerava pofu... s tabo pa se ne pogovori in ce se slucajno ni pripravljen vsaj kaki mesec ali dva pocakat pol zihr ni tapravi. Se celo zivljenje mas cajta tak da ne hiti.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Zdi se mi glupo, da če si še nedolžna in boš kao zdaj šele začela hodit s tem tipom, da moraš pa takoj spat z njim, pa tut če bi bla stara 30. Če ti nisi ziher in če ne more on vsaj kakšen mesec počakat, da se vsaj malo spoznata, pol je pa itak en debil...
Sorry, moje mišljenje. :wink:
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Applebitecc napisal/-a:Zdi se mi glupo, da če si še nedolžna in boš kao zdaj šele začela hodit s tem tipom, da moraš pa takoj spat z njim, pa tut če bi bla stara 30. Če ti nisi ziher in če ne more on vsaj kakšen mesec počakat, da se vsaj malo spoznata, pol je pa itak en debil...
Sorry, moje mišljenje. :wink:

Tut moje mnenje tako. Najprej ga vsaj malo spoznaj sama
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Vagica napisal/-a:Ja, vse nas je bilo strah (kje je že to :wink: ), ampak s tem ni nič narobe. Boš vidla, kako se bo stvar odvijala. Če ti bo takoj namigoval le na sex, potem bi te rad le položil. Kar se tiče izkušenosti, pa tudi on pri 18 ne more biti mojster sexa, roko na srce. No, to ti bo jasno čez nekaj let :) , do takrat pa lepo počasi. Po tem, kar si napisala o njem, ti res težko svetujem. Ne vem, kako dobro se poznata itd. Enkrat se pa itak bo zgodilo in bo prvič. če čutiš, da bi rada to naredila z njim, pač naredi. Pa ne pozabi na zaščito! Uživaj na smučanju, pa poročaj, kaj bo! :cool:

se strinjam...

mene je blo tut strah prvic, isto je blo z starejsim&bolj izkusenim, sam nikol pa nism pomislila da bi se mu zagnusila zarad tega!!!

ce bo prislo do tega bo tut on cist srecen zarad tega, lahk da bo se 3x bl zivcen k ti. sej tipi niso tok zelo drugacni od nas zensk. :wink:

ti sam skrbi za higieno, ce za vsak slucaj pride do cesa... drugac pa bo kar bo. ce bos v tistem trenutku vedla da to hoces narest, pol nared to. ce bos razmisljala a bi al ne bi, pol ne nared tega. :wink:
Odgovori