inx za nasvete!!!kill bill 1 sem gledala pa se mi je dopadlo!!!meni je pri american pie najboljši 1 del pri scary movie pa semi 2 del sploh ne dopade bv je no vsaj meni
jas mam rada komedije in pa grozljivke tud kakega romantičnega rada pogledam ampak pri grozljivkah je tak da redko najdeš tako ki je res dobra in se jo splača pogledat...
naj.filmi:vsiljivci,trinajstletnici,currie,jih je veliko
...sex is like:nokia (connecting people), like nike (just do it), like pepsi (ask 4 more), like coca-cola (enyoj)...
za vedno lilja, amelie, barva škrlatna... drgač pa rada gledam tut komedije. mislm pač zdej sm gledala the girl next door in 13 going on 30. kr uredu filmčka.. sam zdej sm mal zad, k nimam nč časa... aja, pa risanke seveda.. ampak original Disney...
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Ljubim grozljivke, sploh tiste katerih tema je črna magija , tudi kaki vojni filmi se najdejo na mojem spisku (ne taki kot Pearl Harbor). Zadnje čase pa gledam dosti takih filmov, kjer ti ni vse čist jasno npr. Donie Darko, Requiem gor a dream...