Trajna
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Vem da obstaja navadna trajna in vodna trajna. Nimam pojma kaj je pa fora ene in druge....no seveda skodra lase
Jaz sem si dala skodrat lase za birmo. Umila glavo navila na navijalke in me dala pod haubo. Je bla to trajna???
Ampak mi je že nasledn dan vse popustilo.

Jaz sem si dala skodrat lase za birmo. Umila glavo navila na navijalke in me dala pod haubo. Je bla to trajna???
Ampak mi je že nasledn dan vse popustilo.

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Mislim, da izgleda takole.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sl/thumb/7/7b/Permwave.jpg/200px-Permwave.jpg
Ampak meni se zdi tukaj tko grdo.
Jaz sem mela tko lepo valovite lase.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/sl/thumb/7/7b/Permwave.jpg/200px-Permwave.jpg
Ampak meni se zdi tukaj tko grdo.
Jaz sem mela tko lepo valovite lase.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
Jst sem mela trajno. Nič ne poškoduje las, pa kodri ful dolg držijo. Sploh če jih utrjuješ s peno za volumen. Jst sm si jo dala delat junija, pa mam zdej še rahlo valovite lase, če si dam pa gor peno za volumen so pa ful noro skodrani
. Ko najdem slikico, jo prlimam.

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
mislim da vodna ni taprava trajna ker je to tako kot je opisala Hely_3. to je pač isto kot če si lase posušiš z fenom. ko se zmoči je ni več. taprav trajna je da se lase navije na posebne navijalke ki nesmejo biti kovinski, in se gor nanese preparat. to se pusti določen čas dor pokrito pod kapo. nato se nad umivalnikom viklerji dajo dol in se na lase nanese še neka pena. mislim da nekako tako zgleda klasična trajna. lase normalno uniči saj se jim spremeni struktura in oblika. če pa hočete videt kako zgleda ma kr poglejte malo po starih mamkah, saj so ene redkih ki si še dajo delat trajno. seveda pa obstaja več vrst trajn ki naj bi manj uničile lase, oz. naj bi bil povdarek le na volumnu in ne na kodranju. kako je pa s tem pa ne vem, ampak meni se zdi logično da vsak kemični poseg na lase, te uniči.
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Aha tako je to
Ja res je. Men se zdi, da je ševseen bolje da si doma lepo navijete lase pa nč kemikalij pa nevem kaj še vsega ne gor dajat.

Ja res je. Men se zdi, da je ševseen bolje da si doma lepo navijete lase pa nč kemikalij pa nevem kaj še vsega ne gor dajat.
-
- Komunikatorka
- Kraj: *Štajerska*
lol...vodna ondulacija je tisto ko si ponavadi jaz laseke mijikam pol pa dam par navijalk gor pa posušim...
Trajna (razvijalec,fiksir) zna bit kr kul,sam ne si it kr nekam delat...pejte kakemu priznanemu frizerju ki obvlada svoje delo in spremla modne smernice...če ne je nevarnost da pridete iz salona podobne kakim babicam al pa disco divam iz prejšnjih desetletij... 

miss missy napisal/-a:Kokr jst vem si trajne ne morš sam naresta ni trajna to, da ti dajo na lase eno "kemijo" in ti kodri držijo par mesecev?
ja, kr dolg ti držijo

Let the good times roll.
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Jaz sem si jo dala narediti, ker res več nisem vedela, kaj naj s svojimi lasmi ... Sicer je taka bolj "blaga"
, ker je v fazi preizkušanja; frizerka mi je povedala, da bi naj držala kaka 2 meseca in potem bom videla če mi bo še všeč. Sem pa zadovoljna, ker sem res vedno imela probleme s preveč mastnimi lasmi in mi ni noben šampon, regenerator, itd. zares pomagal, zdaj pa jih je to malo izsušilo in so fajn.
Niso pa to majhni kodrčki ampak pač izgleda malo bolj valovito in polno (volumen).

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.

trajna, meni je to tako grdooo

Sama imam kar fobijo pred suhimi lasmi - moji so naravno valoviti in malce kodrasti, tko da imam ves čas problem s suhimi lasmi - ne samo konice, ampak kar več ali manj celi lasje. Edina dobra stvar tega je, da se mi lasišče ne masti tako hitro

jaz si nanesem le silikon, zdaj si bom pa kupila nekaj za kodre. Sem ravnokar skoraj porabila Joico Curl revitalizer, ki je sprej ki osveži kodre, pa bom probala kaj novega

tole je pa meni najbolj všeč, take valovčke imam tudi sama:

*Diamonds are forever*
Men so trenutno najbl hudi kodrčki take k ma Naomi Watts v King Kongu...sam daljša različica
Tisti tadrobni kodrčki (npr. take k je La Perla prlimala) so pa obup :unknown:

Tisti tadrobni kodrčki (npr. take k je La Perla prlimala) so pa obup :unknown: