kolko ur se na dan učite in kdaj?
-
- Komunikatorka
Jst sm 4. letnik gimnazije pa sm odlična.
Učim se pa vedno en dan, največ dva, pred kontrolno/spraševanjem (odvisn od količine in zahtevnosti snovi). Sam se pa takrt pol učim tut po 5 ur - ponavad od ene 6h do 11h zvečer. Sproti se mi pa res ne da, tko da pri tistih predmetih, ki jih nenapovedano sprašujejo, ponavad dobim mal slabš oceno, ker nisem nikol 100% pripravljena.
Učim se pa vedno en dan, največ dva, pred kontrolno/spraševanjem (odvisn od količine in zahtevnosti snovi). Sam se pa takrt pol učim tut po 5 ur - ponavad od ene 6h do 11h zvečer. Sproti se mi pa res ne da, tko da pri tistih predmetih, ki jih nenapovedano sprašujejo, ponavad dobim mal slabš oceno, ker nisem nikol 100% pripravljena.
Ne nisem pravo, tist bi se mi po moje zgodlal
, ker nisem za piflarijo, sem na farmaciji-pa če bi še enkrat izbirala,dvomim da bi se za ta faks odločila, ker izgubiš živce na njem
, pa odnos prfoks:študent al pa asisten :študent=bog:debil,no vsaj v večini primerov, so tudi izjeme ampak jih tud za na prste en roke ni!Edina svetla stran je dober job in pa to,da te dobesedno razgrabjo delodajalci,ko diplomiraš, pa ni važen kako dolgo in s kolk si naredu faks 

sem na faksu......tja zadne čase sem se bol malo učila ...
zdej po novem letu sem se pa res začela učiti
Tko da zdej si pa nameravam vzeti kakšen teden prej pred izpitom oz. za kolokviji malo manj
pa upamo, da bo šlo čez

zdej po novem letu sem se pa res začela učiti
Tko da zdej si pa nameravam vzeti kakšen teden prej pred izpitom oz. za kolokviji malo manj

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you