heh harry je zakon!! komaj čakam da dobim novo knjigo v roke!! faniksov red sem prabrala že 2 krat.. ful so mi dobre pa tud filme sem vse gledala!! sicer pa so knjige od gospodara prastanov pa filmi tui odlični!!!
Prve tri knjige sem prebrala in so mi bile všeč, pri četrti sem se pa na polovici naveličala, mi je postalo dolgčas. Filmov pa ne mislim gledat, ker so mi itak vedno slabši od knjig. Raje vklopim svojo domišljijo kot ti specialni efekti na platnu...
Men je harry čist zakon. Ej k not padm ne morm nehat brat, res. Najboljša knjiga ever.. Najmnaj stokrat sem prebrala že vse dele, pa me vsakič isto not potegne.. res noro!
Meni je bil pa tazadnji film všeč. Prav zaradi efektov. Tisti stadion, ki so ga naredili, je bil res zanimiv. Pa Lord Voldemort je bil točno tak, kot sem si ga predstavljala, ko sem brala knjigo.
Men so te knjige res zlo dobre. Na začetku se mi je zdelo bedno, k so vsi dobesedno navalili na to, zdj sm pa tut sama taka ratala. Prebrala sm vse knjige, k so ble prevedene v slovenščino. Ampak zdj je tut šesti del v ang že izšel a ne?
A je kera že prebrala? Kva se kj zgodi?
Oj.
Jst sm res harry potter freak.Prebrala sm vse knjige v angl in slo razn zadnje k je še ni v slo.Poskusla sem tudi 2 v španščini pa mi ni lih šlo.Ponavadi pa me knjiga tko potegne,da jo preberem v dveh dneh ker sploh ne grem spat.
Filmi so seveda malo slabši ker ti ne vzbudijo tolko domišljije,ampak so mi bili vsi všeč, še posebno pa zadnji,ker je strašljiv pa ma res dobre efekte(edino kar je manjkalo je komika,ker ko sem gledala prejšnje filme sem se polovico filma smejala).Tko,da vsi k berete harry-ja bravo,ker to pomeni da niste vsi zamorjeni od tega sveta in imaste še zmeram malo domišljije in otročička v sebi(drugi ga pa samo zatirate),
No lep pozdrav pa se slišmo ko bo pršla kšna nova knjiga vn.
Malce sem presenecena nad temo. Pozitivno; nisem vedela, da je se komu izmed ne-vec-otrok, ki harryja dejansko bere. Sem prebrala vse knjige - veckrat - v anglescini in slovenscini. Prevod je za moje pojme OBUPEN, tako da vztrajam pri angleskih. Zadnja knjiga je pa v Sloveniji ze od poletja.
Najljubsa mi je pa tretja knjiga, pa ne znam povedati, zakaj. Filmi so pa zivi obup, edino zadnji me je pozitivno presenetil, ker so Voldemorta tako nepritirano naredili. Sem ze pricakovala nekaj odurnega, pa sem bila kar malce navdusena.