Foto model - avdicije, modne agencije...
-
- Cosmopolitanka
- Elven Lied
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
sofia83 napisal/-a:girlie napisal/-a:ja js sm visoka 175 cm, ampak sm še v O.Š., tko da bom še velik zrasla, sej v pol leta tko za ene 5cm zrastem
Ja jst sm bla tok velka v osmem razredu, pa sm v osmih letih zrasla glih komi za 2 centimetra. En nasvet: ne začni kadit pa pit, pa se vpiš na odbojko, pa boš komot dosegla 1.80
pa ne na fitnesu prevec za misice delat oz. bildat...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
girlie napisal/-a:ja js sm visoka 175 cm, ampak sm še v O.Š., tko da bom še velik zrasla, sej v pol leta tko za ene 5cm zrastem
Ja, jaz sem tut bla v osmem r. osnovne 1.75 m, pa sem do 18. leta zrasla do 181/182!!!

Mas dobre moznosti! Jaz sem sicer vlka po dedkih in ateju, kaj pa ti? Mas kake visokorasle sorodnike?

Don't cry for me, Argentina...
Ciara=) napisal/-a:sofia83 napisal/-a:Ne vem zakaj, visoke ženske so mi res seksi (179 idealna višina; nad 180 je že preveč). :D![]()
![]()
Kjara, ne sekeri se pa ne jokat, tut nad 180 zna bit hudo super sexy

you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
nogica napisal/-a:Ciara=) napisal/-a:sofia83 napisal/-a:Ne vem zakaj, visoke ženske so mi res seksi (179 idealna višina; nad 180 je že preveč). :D![]()
![]()
Kjara, ne sekeri se pa ne jokat, tut nad 180 zna bit hudo super sexyJst morm še za 1cm zrastt pa bo popolno (meni).
nogica, a ne boš pol 183 cm?

Let the good times roll.