Frizura
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Evo, da obudim mal tole temo..
Punce, dej nalimite kake slikce frizurc, ki so vam všeč.. Kako firzurco, ki se vam zdi zanimiva, kako bl ekstra, kej tko..
Al pa kako stran, k bi blo ful slikc različnih frizur?
(hja, treba k frizerju, pa še ne vem kaj bi rada.. - tko da upam, da če bote kej nalimale, da bo kaka čupca, k bi bla my style..
)

Al pa kako stran, k bi blo ful slikc različnih frizur?

(hja, treba k frizerju, pa še ne vem kaj bi rada.. - tko da upam, da če bote kej nalimale, da bo kaka čupca, k bi bla my style..

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
miikena napisal/-a:(hja, treba k frizerju, pa še ne vem kaj bi rada.. - tko da upam, da če bote kej nalimale, da bo kaka čupca, k bi bla my style..)
Jest mam isti problem

Mam ravne črne lase, dolge približno do sredine hrbta, ki mi grejo zmer bl na k****!!!
Pa sploh nimam ideje kako nej se ostrižem - k čist kratkih las pa nočem

Hm, jz mam pa mal krajše lase, pa zdej sm gledala mal slikce, pa ubistvu pojma nimam, kako čupco bi mela.. Vem sam, da mi je treba špice nujno postrižt (čeprov ne zgledajo lih grozn, sam se ful dolg nisem strigla, tko da počas bo treba mal), pa dolgčas mi je ratal ob naravni barvi, tko da se mem namen tut mal farbnt, sam tut to ne vem na kako barvo - sam vem, da ne bi cele glave, sam tko kaki zanimivi prameni, ... Tko da pomojem se bom spet v petek skupi s frizerjem odločala za barvo, pa mu rekla, da nej me postriže kukr mu sede (sam ne preveč).. Razen, če se najde kaka lepa slikca za kako bl kratko/srednje dolgo čupco.. (nalimite kej plosim
)

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
men je pa tale frizura ful všeč http://www.atomickitten.com/gallery/jenny_003.jpg