Men pa najbolj paše če ležim na trebuhu, pa mam noge čim bolj skup,on me pa od uzadi.... Mal se je treba potrudt,sm pol je pa fenomenalno,najbolj ga čutm,pa še najhitrej mi pride...
Meni tudi samo takrat pride, če ležim na trebuhu in gre on vame odzadaj. Pa še takrat si morem sama mal pomagat. Zanimivo kako vsaki drugače paše, pa tudi če se sama igram mi pride le, če ležim na hrbtu ali pa na trebuhu.
Men je tudi to najboljš, sploh odkar sem skupaj s svojim sedanjim, ki nima lih tako velikga, kot bivši in je bil problem...Mam pa raje povprečnega, ki mi lih prov sede!
Jst vidm zdej, de je imel bivši res velikga in me je bolelo, tako da si res več ne želim tipa z ogromnim t..!
On pred mano ni imel še nobene punce in mu nikakor nisem mofla dopovedat, da ima nadpovprečnega..on je neki časa mislu, da so vsi taki in da ima čist povprečnga,
renatka_ napisal/-a:amm..najbol mi sede če sm na vrhu..sedeč položaj pa je to to dobr mi je bit glavna..pa mislim da tut mojmu dragemu moja komanda čist paše
Men je tud to všeč. Da lahko vse kontroliram, pa tipu tko še kasnej pride, tko da se lh dlje uživa