wiu jst tut to berm....sam kr nemorm brat sam ene knige naenkrt sm dons na hitrco prebrala malega princa k mi je pa res svetouna knjiga *gledati.ni gledati z očmi.ampak s srcem*
nogica napisal/-a: A kdo ve še za kakšno res dobro in zares napeto kriminalko? No, naj kr napiše ... (Sam ne od Agate)
Poleg Agathe so moji naj avtorji kriminalk Henning Mankell, Minette Walters, pa seveda Dan Brown. Malo bolj easy pa Mary Higgins Clark in Patricia...uf, se ne spomnim priimka- naslovi so: Kruto in nenavadno,... v njenih knjigah nastopa patologinja Kay Scarpetta.
girlie napisal/-a:od Agathe so dobre zakaj pa ne od nje? a si že vse prebrala?
Meni je tudi ona še vedno zakon... kar ni v slovenščini, sem prebrala v srbohrvaščini in angleščini, pa mi še vedno manjka nekaj naslovov- vseh je menda čez 70...
nogica napisal/-a:Jst sm lih prebrala Imenovali so jo Dvoje src in je kr fletna. (leposlovna pripoved o duhovni odiseji Američanke v Avstraliji)
Zdej berem Virtualno kurbo ... začetek je že uredu
A kdo ve še za kakšno res dobro in zares napeto kriminalko? No, naj kr napiše ... (Sam ne od Agate)
In kak se ti je zdela Dvoje src..sem jo ravnokar zacela.. pa mi je se kar, ceprav sem po pravici povedano, pricakovala vec Kriminalko? Minette Walters.. ona ma take psihicne kriminalke, najveckrat vkljuci socialno tematiko.. meni je dobra.. predlagam Kiparko.. mi je zanimiv konec, ko je malo dvomljiv in prav zato dober..
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
Skrivnostni primer, ali kdo je umoril psa? Naravnost super knjiga o avtizmu Priporočam vsem, ki jih to zanima, pa tudi tistim, ki jih ne, ker bi se bilo dobro poučiti o taki vrsti drugačnosti