sem se spounla na une majhne fantke k lih da lahko stojijo na bordu, pa tko pičijo dol po progi da sam
. Kok so hecni. K kakšni piščančki
!

ne vem mal cvikam... pa ne vem kaj naj. ne morm se znebit tega obcutka. ces a bom sploh znala
sam ne vem une stiri smucajo, jst edina na bordu... ja mal bo cudn an?! ne vem kk bo najbrz bo treba mal cakat... sj ne vem... blablabla
Sošolc je mislu, da se mi bo sam smeju, pa je po prvem zavoju ugotovu, da nekak neki pa znam..
Pa zdej smo bli z enimi, ap me je tut prjatlca pač mal počakala, pa si bl na izi vzela, pa je blo.. Tko da Lizzie, ne skrbi, boš že preživela
Pa verjetn se boš še zabavala zravn.. 
plavž napisal/-a:Aja, vete to, da ce pride do kakega karambola na smuciscu med smucarjem in borderjem, je kriv slednji. To pa zato, ker se tretira kot nevarna stvar napram smucarju.

Pol pa ni čudn da folk tko misli o bordarjih - neka stara mama bo itak po takem dogodku okol trobla da kaki smo in kako se obnašamo, itd... Itak najslabši primir pol posplošuje kar vse bordarje. Aja, potem smo pa še slišali prijazno prijavo iz žičnice: 'Prekleti bordarji, najraj bi jih vse pofuku. S smučarsko palco.' Hja, men so šli mravlinci po hrbtu. Mislim, halo....