Mi2 oba študirava računalništvo, poleg tega sva oba tud preko študenca zaposlena na tem področju, tko da imam na koncu tedna računalnikov čez glavo, tako da imam srečo da je računalnik kadar ga ne rabiva službeno ali za šolo čisto postranska zadeva.
Mene je včasih na moških najbolj motilo to, da so obsedeni z igranjem igric. Predvsem v srednji šoli sem imela takšno "srečo" da je bil vsak moj tip g33k na računalniške igrice. No ta tema moški in računalniške igrice se mi je zdela tolk zanimiva, da sem celo pri psihologiji za seminarsko na maturi izbrala podobno temo (in dobla vse točke). Na koncu nisem ugotovila nič bl konkretnega kot to da smo si različni

Kako sem sedanjega izbranca prepričala, da ko sva skupaj sva res skupaj in ni vmes kakšnega računalnika? Dokazala sem mu da sem veliko bolj zanimiva od računalniške igrice. Na začetku mi je še kdaj pa kdaj pobegnil za računalnik, dokler ga nisem enkrat izzvala na multiplayer dvoboj v njegovi najpriljubljenejši igri in ga po res dolgem dvoboju premagala, od takrat naprej igra igrice samo še kadar sem jaz prezaposlena in nimam časa zanj, drugače pa preživljava skupaj veliko bolj atraktivne trenutke.