telenovele

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Iščem spltno stran pa je ni.

Al pa od Klona bi mal pogledala stran.

Pa una nadaljevanka je bla tud dobra Marimar. Santo Barbaro pa Bevrly Hils (zihr narobe napisala ok pustmo to) bi tud gledala. :oops: :P :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Hely_3 napisal/-a:Kaj pa une nadaljevanke se spomnim. Ampak zopet premajhna da bi me to zanimalo.

Santa Barbara????

Uh pomoje sm jo ene 2x gledala...je bla u bistvu za tiste cajte najbl popularna soap opera in sva z mami obe vsak dan gledale :D

Na začetku sm še kr gledala te telenovele, sam zdej pa sm pa ke kak del pogledam...
Cosmopsiho
Kontakt:

Bageera napisal/-a:Jzt pa gledam tko včasih, ko mi zapaše, samo ne tok zlo redno Proti Vetru in debeluško :D

Debeluška ja.

Jst nism neki časa gledala. Kako je pa sploh bla fora da je tko suha postala???
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

uu ja Debeluška :D ona je šla v Španijo k teti, in so ugotovili da so jo zastrupljali in je šla na eno dieto da se ji je telo prečistlo in je shujšala tko.
mene je tud to notr potegnl, ampak sm danes ugotovila da me že dolgočasi :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

A oni kao nevejo, da je to ona?
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

Preden smo se preselil in smo še mel kabelsko tega sploh nisem gledala (razen Divjega angela proti koncu). Zdej pa ne morm bit preveč zbirčna kaj bom gledala po tv :D , ker mamo samo 4 programe in si zato, če mi je dolgčas, pogledam tud kakšen del une debeluške. Pa še to zgleda tako, da gledam enkrat na teden, za ostale dni pa preberem na teletekstu kaj se bo dogajal - pa čist nič ne zamudim.
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

gledala sem samo esmeraldo in divji angel

ostale mi niso všeč...sploh ne gledam :roll:
as if.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Hmmm jst priznam, da sm gledala eno ... :D Hmmm ... in to je blo ... za časa moje mature ... k sm bla skos doma in se mi ni dal učit ... (noti noti me :cool: ) ... naslov je pa blo ... mislim, da Družinske vezi ... gledala sm pa samo zato, ker prvič k sm gledala sm se zaljubila v mojga Reynaldota in poooooool je blo konc ... pol sm bla obsojena na buljenje te nadaljevanke ... :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Men je pa debeluška čist mem... pa una grda račka al kaj je blo tut k je res totalno nerealna zgodba :roll: ... al pa še huj --> 5 sester al kaj je blo - mislm PORAZNO! :eek:
Lih zato so mi pa brazilske ful bol všeč k so res bol narjene... škoda k ni nobene na popu :(
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Hely_3 napisal/-a:A oni kao nevejo, da je to ona?

ne ne vejo, oz. zdaj vesta 2 prijateljici. sj če te zanima vsebina, pojd na 24ur.com pa si tam preberi, to js delam če kj zamudim... itak ni treba zmer gledat da veš zakaj se gre, ravn v tem je pomojm čar teh telenovel in njihove gledanosti
Thrashy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Thrashy »

edino k gledam je Mi gorda bella.....začela sem jo iz dogcajta ob tisti uri in pol te nekak kr notr potegne.....to je moja prva telenovela v lajfu, da jo tko nekak dokaj redno spremljam če mi čas dopušča....čeprov se vse že preveč vleče sem ter tja....
Uporabniški avatar
Slatka Mala
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Göteborg,Sweden

Neprebrana objava Napisal/-a Slatka Mala »

tiasha napisal/-a:gledala sm pa samo zato, ker prvič k sm gledala sm se zaljubila v mojga Reynaldota in poooooool je blo konc ... pol sm bla obsojena na buljenje te nadaljevanke ... :D

hm mensezdi da sva se midve 1x zmenle daj on moj :gruebel: :D
hi hi :)

ja pr men isto sam zarad njega gledala,drgač pa telenovele no go for me.
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

ja ne... gledala sen redno divji angel, judežinjo, rubi (itaq ka carka... lol) pa zdaj gledam na romantiki neko o barskih plesalkah... samo pomalem že težna ratuje... ali ok, glavno ka mam jaz kaj za gledat... :P

mislim gledam ji, ker je ql če sfalim del ali 10 ali 20 še vedno samo svebino preberem pa mi je takoj vse jasno ali pa magari samo 1x spet pogledam pa vse skapiram... lol
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

MIGRENA napisal/-a: al pa še huj --> 5 sester al kaj je blo - mislm PORAZNO! :eek:
:(

Jaaa nooo...ta je bla že prov komedija...res una "poneumljam te" telenovela :roll:

Men so ble "dobre" (pač v telenovela kvalificiranosti) npr. La Usurpadora, Rubi, Mis 3 hermanas (ker mi je Scarlet Ortiz ful lušna), Klon...kšne so še kr gledljive, ene so pa ubitačne (npr. ta Il viento y marea mi je obup).
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

A se še spomnete kakšne fore je mela --> jest sm ji zmer umirala od smeha Slika
http://www.shrani.si/pics/13218801.jpg
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Odgovori