sam je pa res, da ko je bla noseča je tok pretiravala s tem, zdj lahko jem za dva... pa kaj ji je? to da si noseč pomen da morš več jest samo več vitaminov in mineralov ne pa več kropirčka in hamburgerjev če je pa še kadila... nora baba
Hudič v vsem svojem tulu nima puščice, ki bi ranila srce bolj kakor sladek glas. Byron
ok britney je ena trapasta, glupa, tipična ameriška pop zvezdnica, k bi nardila vse d bi bla u središču pozornosti! moje mnenje o njej je absolutno porazno... jasno je d je ne bom poslušala (pač ni moja zvrst) ampak da gre ''prodat'' svojga froca... :unknown:
shame on her...
J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)
ja baje pusti d ga snemajo in bo neki eno oddajo naredla iz tega... pa d so plačal za to ful največ... nevem no zame je to kkr d bi ga prodala.. k froc bi usaj prve mesece lahko brez kamer živeu
J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)
Elven Lied napisal/-a:ona je tipična amreiška ''lepotica'' ki je vbistvu čist brezveze, nič posebnega, da ne govorim o njeni ne preveč zavidljivi postavi
se strinjam z euch in elven lied
not too big fan of HER
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
Elven Lied napisal/-a:ona je tipična amreiška ''lepotica'' ki je vbistvu čist brezveze, nič posebnega, da ne govorim o njeni ne preveč zavidljivi postavi
ja joj no, jst pa mislim da ma čist ok postavo. pač nima dolgih elegantnih nog, tle se pa res neda nič pomagat. jaz mislim da zgleda čist vredu
ja joj no, jst pa mislim da ma čist ok postavo. pač nima dolgih elegantnih nog, tle se pa res neda nič pomagat. jaz mislim da zgleda čist vredu
ne sj noben ni rekel, da naj se skrije, sam da pač mogoče mal pretiravajo ko jo kujejo v zvezde in pravijo, da je nevem kako lepa, pa je tako veliko deklet ki so lepše in zanimivejše od nje, če bi lahko izbirala postavo, bi veliko raje izbrala tisto ot Giselle kot njeno
Hudič v vsem svojem tulu nima puščice, ki bi ranila srce bolj kakor sladek glas. Byron