Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

Slika

jas mam istega...pa sem slišala, da je neka prodajalka v dm rekla, da so meli ti remington likalniki neke napake pa so jih morali vzeti iz prodaje... samo meni ful dobro dela. :P
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

astra_mb napisal/-a:
skinny napisal/-a:KLIK

jas mam istega...pa sem slišala, da je neka prodajalka v dm rekla, da so meli ti remington likalniki neke napake pa so jih morali vzeti iz prodaje... samo meni ful dobro dela. :P

jaz mam enakega....pa je res 1.liga.... :gut:

Sta ga kupile v DM-u???

Eh kake napake neki no. Takole je blo. Za poskušno so jih dobil iz nabave. Kokr se jih proda v določenem obdobju pol se pa nazaj vrnejo.

So jih pa zlo hvalil. Napačno informacijo je dala. V katerem kraju je pa to rekla???

Velikokrat se dobi take izdelke, ki jih imajo za pokusno dobo vrnejo in dobijo še kake druge izdelke.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

steLLcy napisal/-a:
*Ela* napisal/-a:svašta...in to naj bi delovalo?? :D

To deluje! :wink:

ja... res ful deluje :ja: ... velik bl efektivno kt kerkol drug kodralnik, figaro ipd.... in če jih kodraš z likalnikom maš lase bolj skravžlane in kodri tud dalj časa držijo...
men sicr tud od začetka ni blo jasn kako, ampak je čist izi... edin kar je rahlo problematično je, da morš res močno stisnt skp plošče od likalnika (ko primeš pramen las) in potem počas vlečt proti konicam... ker če ti ne rata dober koder, potem ne morš ponovit vaje... vsaj takoj ne, ker zadeva ne prime več (pojma nimam zakaj)... morš počakat da se lasje čist ohladijo...
mal se sliš zakompliciran ampak k enkrat pogruntaš sistem dejansko ne rabš več vseh tistih figarov s stotimi nastavki
The secret of success is consistency of purpose.
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

ja no sej ql...jas tak ne rabim tega kompliciranja :D

vidim da nas ma ful ta remingtonov likalnik pa da smo vse bol al majn zadovoljne :D (razn stellcy ga je nekaj tepla) :D :D

pa o kakem dm-u ve govorite?teh likanikov ne prodajaju v dm-u (vsaj ne da bi jas vedla) :nixweiss:
as if.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja v Dm-u so se prodajal Remington likalniki, pa za depilacijo apa nevem kaj še vse. Zdej nism nč delala pa nevem al so jih že poslal nazaj al ne.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

a res al kaj :)
ja jas bi mela kakšen brivnik od remingtona pa nevem kje ga naj najdem...v bigbengu jih nisem vidla :oops:
as if.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Pejt pogledat v Dm-a, če jih še majo. Če jih nimajo gotovo kej dobijo kasnej. Če ne pa vpraši, če jih bodo spet kej mel. Pol pa povej kaj si dobla v odgovor. Če ne bomo pa prašal poslovodjo :wink:

Full so jih kupoval in hvalil. Mogoče pa pol kej proti poletju. Nevem.

KLIK
KLIK
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

wannabe napisal/-a:kok pa tale likalnik stane?

ta pride 10.000..jaz sem ga kupila v inetrsparu...ker je nekaj cenejši kot v big bangu in merkurju....ima pa garancijo pa vse....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Celje(na žalost)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *tenisačica* »

hmmm....zdej je pa še mene začelo tole zanimat :lol:

Si ga bom tud vrjetno šla kupit. Zanimiva stvarca :wink:
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
~škratk štunfk~
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: življenje..
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ~škratk štunfk~ »

*Ela* napisal/-a:
~škratk štunfk~ napisal/-a::D ya mislm da kr welik..mislm k mam močne laske..p tut ne raunam pogost..p pazm na laske..tko da upam da nou preveč uničl :D
sej ne gre al maš močne al ne...likalnik ti jih izsuši in hitreje in bolj pogosto se lasje cepijo (ponavadi)

dokler lase ustrezno zaščitiš pred in po likanju je ok :)

ya upm da jih dobr zaščitm... :D
umiram.</3
dalia24
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a dalia24 »

Po moje okrog 15.000 dobiš že kr dobrega,glede na to da profesionalni pridejo okrog 25.000... so pa definitivno boljši tisti s keramično ploščico
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a žblj »

Slika

Jst mam tud tega in lahko rečem, da mi je kar OK, mot me edino, da ma ful premejhno ploščico in men res traja ceeeelo večnost, da si speglam laske, ker mam celo grivo na glavi. (Vzame mi okol uro pa petnajst minut, kej tazga. :? :roll: )

Se bom enkrat spomlad spravla v lov na en večji likalnik. :)
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

a res sofia?tako dolgo? jaz sem tud ful čupasta...pa se mi zdi, da ne gre tako dolgo...res pa je, da mene lika zmeraj od brata punca, ki je frizerka....in me prvo ravno sfena...pol pa še zlika...in res pride full dobro...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

wannabe napisal/-a::) js moram nujno it jutr enga kupt...

am... a pa se s tem tut kodra lahko?

jaz sem naravno kodrasta.... :D tako da tega ne rabim počet...moraš probat..čeprav jaz osebno s tem ne bi znala kodrat...
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

sofia83 napisal/-a:Jst mam tud tega in lahko rečem, da mi je kar OK, mot me edino, da ma ful premejhno ploščico in men res traja ceeeelo večnost, da si speglam laske, ker mam celo grivo na glavi. (Vzame mi okol uro pa petnajst minut, kej tazga. :? :roll: )

Se bom enkrat spomlad spravla v lov na en večji likalnik. :)
res al kaj...jas mam tudi ful kodraste lase pa goste, pa mi traja največ 20min...prej jih operem valda pa posušim z krtačo, dam gor silikon pa balzam za ravnanje pol pa zlikam pa gre ful na izi... :) se pa nebi branla večje ploščice :D
as if.
Odgovori