Sploh ne vem, če je vredn od slovenske kao estrade govort...tina g, vesna jankovič, murko, danny, navigator...adijo pamet.
Ne morm tud beckhama in une zadete victorie, k sta mi res jadna, pa spike lee, a kva je un karate tip...
Zame je zvezda Nelson Mandela. Vsaj njegova slava je upravičena.
MIŠA MOLK Zadnje čase se ta plastik fantastik nekaj okol našega faksa sprehaja ...
Pa zadnjič me je skoraj povozila, ko sem šla čez prehod za pešce, grrrr!
krfjolca napisal/-a:MIŠA MOLK Zadnje čase se ta plastik fantastik nekaj okol našega faksa sprehaja ... Pa zadnjič me je skoraj povozila, ko sem šla čez prehod za pešce, grrrr!
....jo men gre tud tko na jetra....čist plastik fantastik
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
dosn mi je bil pa čist grozn sebastjan pe mariotu! faco je mel al napudrano al je bil pa preveč u solariju in je bil v faco k en mulat pol pa roke čist bele!pa stal je tud k da bi rad kej od vzadi dubu,noge en meter narazen,pesem pa itak kap!
uhhh...
sebastian, a ta še vedno poje? k dolg ni blo nč slišat o njemu.. krneki, ga noben ni pogrešu pomoje men gre tud na živce, pa ubistvu mi gre kr večina
evo moram dodat... anžej dežan...tako nadležnega glasu pa še ne v življenju, včeraj je mel pri nas v službi nastop, so tuji gostje spraševal če imamo karaoke
torej, kot tv persona in glas mije grozn, se pa vsaj ne nosi kar neki
u_k_i napisal/-a:evo moram dodat... anžej dežan...tako nadležnega glasu pa še ne v življenju, včeraj je mel pri nas v službi nastop, so tuji gostje spraševal če imamo karaoke
torej, kot tv persona in glas mije grozn, se pa vsaj ne nosi kar neki
ja men gre tut na žiuce..
drgač mi je pa zoprno deluje lorela flego..njen glas pa sama pojava..čist mi je antipatična