Orgazem tako in drugače [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

med samo penetracijo brez težav doživim orgazem...

da
155
39%
ne
243
61%

Skupaj glasov: 398

girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Orgazem kot tekočina obstaja le kot koktajl. :D

Drgač pa ko boš doživela orgazem, verjemi boš vedela. :D :)
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *kylie* »

ja...to pa vsekakor da bos vedela kaj je orgazem ko ga bos dozivela!!!
tudi jaz sem se par krat vprasala ali sem ga dozivela... ampak ni blo to to.
Pol,ko mi je oncno uspelo.. sem pa bla popolnoma prepricana!!
Orgazem je res nekaj ... WOOOW :D
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
luna*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a luna* »

Imam to srečo, da ga doživim tudi s penetracijo. Če kdaj ne kaže najbolje, si pomagam s tem, da napnem spodnji del trebuha (kot bi ga hotela potisniti navzdol...)

Veliko sreče... :razz:
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

med sexom nikoli,sam ročno, tud oralno ne. mene je bl težko prpravit do orgazma kak drgač kot ročno, fant se tega zaveda zato daje povdark na ročno, če me hoče zadovoljit.
*kylie*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *kylie* »

ma jaz pa nikoli nisem mogla s tipom dozivet orgazem :((.....
to pa je res hudo.. ne vem v cem je problem...
no..danes mi je uspelo..ni blo tisto pravo... sam je pa blo vseeno full noro :D
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

ful nea razumem enih ko majo tezave s tem da jim ne pride, jaz sopiham ko vlakec. pol pa še čuču na koncu čist brez problema al pa vmes tut :oops: :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

čuču? :D

jah jz vem pr seb, da sm vse isto delala k delam zdej, pa ni slo... pol se pa kr enkrat zacne, pa se hvalabogu ne neha :razz:

sm rabla vec k pol leta s sedanjim tipom, pr prejsnih dveh pa niti sledu o cemerkol...
Lilika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Lilika »

Meni pride samo če me ročno, med samim sexom nikoli, še manj pa če analno sexama. Razen če uporabljam zraven svojo rokico. Prav zavidam ženskam ko jim med samim sexom pride. Mi2 sma že vsega in svašta sprobala, pa ne gre... ampak bova še naprej poskušala mogoče pa bo enkrat tudi tak mi prišlo :)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Men tud vaginalno skor nikol ne pride, zihr se spomnim sam enkrat, ko sm bla jst na vrh.
Tako da me zanima, kdaj doživite (tiste, ki ga) ta vaginalni orgazem, a je to odvisno od položaja, velikosti penisa, trajanja spolnega odnosa..?
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Js vaginalnega doživim takrat, ko sem zgoraj, spodaj (s tem, da on cel leži na meni) ali pa po pasje. Trajanje se mi zdi da ni povezano, bolj hitrost. Ko jo večkrat zamenjava, potem pa začutim tisti filing in mu samo rečem naj s to hitrostjo nadaljuje. Vmes pa je seveda pomembno krčenje mišic, tisto stiskanje mi da vedno tisti "začetni" filing.

Tako nekako je pri meni. Upam, da ti bo uspelo ugotoviti svoj sistem.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

men pride sam v enem polozaju, sam pa takrt 100% in ne sam po 1x :D
je pa opisan v temi med najljubsimi polozaji.

pojma nimam od cesa je odvisn, kr enkrat se je zacel, po ene pol leta seksanja z istim tipom...mogoce je pa res vse v glavi :wink:

dodala bi se sam to, da mi bl pride ce me oralno po klitorisu pa ce ma prst notr... k vsi mislijo da ce ti ne pride vaginalno tko da se zemlja trese, to ni to...
ivana orleanska
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tupatam

Neprebrana objava Napisal/-a ivana orleanska »

tiste ki imate problem z doseganjem orgazma med sexom, z roko pa vam uspe ce si drazite ščetavček...poskusite tak da ko je fant zgoraj naj se s sramno kostjo drgne ob vašo med tem ko ga poriva not pa ven..tak da sta lepo stisnjena pa se s ščegetavčkom drsaš po njem :oops:
če pa vas samo nabija "iz zraka" celi čas pa se s telesom ne dotika vašega to ne bo uspelo...razen tisti vaginalni orgazem(ki jaz ne vem kaj je :( )-je pa verjetno od draženja Gtočke?!
in pa na isti način, če si ti zgoraj in delno zleknjena po njem in se "voziš" po njem gor in dol
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

no evo sm poiskala: predstavlite si, da se usedeta na tla, en proti drugemu, ona med njegove noge, oba mata stegnjene noge. zenska jih pokrci, s tem se oprime njega pa naslon nazaj na roke. to je to, sam da tip nima stegnjenih nog ampak kleci na kolenih (tko da ma gleznje pod rito). men je hudo ce se on nagne pol mal proti men pa me prime za boke zravn...

pa ce sm jz zgori mi NE pride...to pa zato k nimam tok kondicije k moj dragi da bi sama vse opravla. enkrat samkrat mi je, pa se to je on naredu 90% vsega hehe! pa bla sva tko da sm jz cepela na stopalih z rokami sm se pa naslonila na njegove prsi... sam to te tok pecejo misice na stegnih da ni nc fajn... da bi se pa cist usedla nanga pa se drgnila po scegetavcku, pa tut ne morm, k gre preglobok not pa sm pol vsa zivcna ce me bo kej zabolel.

pr men se je zacel tko, da sm cutila da me direkt po mehurju, s casom se je pa ta filing cist spremenu, tko da tut ce me lulat, mi bo prslo, mehurja nc vec ne cutm.

pa res, to se je kr naenkrat zacel dogajat, prej nism cutila nc podobnega, cist nc drugac nism delala, nekak je prislo samo od sebe.
janja1977
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a janja1977 »

oj! sem se oglasila že v podobni temi, tak da bom podala še tukaj moj komentar. moram povedati da načeloma s partnerjem nimam težav z doseganjem orgazma, zgodi se le takrat če me slučajno prehiti. drgač pa sem s prijateljem dosegla 9 orgazmov v 4 urcah. ker me je resnično dobro obdelal sem bila še ponavadi nekaj ur po tistem čist boga ker je res obvladal stvar. res je mojster v teh stvareh tak da mislim da za orgazem sta potrebna oba (razen pri samozadovoljevanju seveda :D ), je pa veliko res odvisno tudi od njega. po svojih izkušnjah lahko rečem da so nekateri res mojstri v tem kako in kolikokrat te pripravijo do tega! veliko uspeha punce
unsatisfied
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a unsatisfied »

---------- Novo vprašanje ----------

Jst bi vprašala za pomoč. S fantom sva skupej že dve leti...na začetku ko sva se zadovoljevala le oralno sem orgazem dobila....ko pa sva pričela s seksom(od tega je minilo že leto in pol) orgazma ne morem in ne morem dobiti-ne pri oralnem niti pri navadnem seksu. S fantom sva probala že več položajev, vendar ni pomagalo. Aja pa še to, fantu pa tega nisem povedala in vedno hlinim orgazem in zaradi tega mi je takooo hudo(vendar če bi izvedel se bojim da bo zeeeeelo jezen in se bo počutu kot da ne zna me zadovoljit in tega nočem) Imam občutek kot da mi ničesar več ne paše :(...zato tudi nočem več toliko sexat oz. sem se že naveličala. Kaj naj naredim?? V čem je problem?
Odgovori