katastrofa... na vivi skoooz nek o njih vrtijo, mi grejo tok na živce tej tipi-če jim sploh lohk tko rečem, moja cimra je mislila da so punce(vsaj za unga z rastami). pa sem gledla te najstnice, vse zmešane, nekatere so tud tko ostrižene ku un pevc. pa muzika mi je tud kar nekej...sramota rock sceni
This is me for forever One of the lost ones The one without a name Without an honest heart as compass
La*Perla napisal/-a:jaz sem pa ves čas mislila, da je njihov glavni pevec bejba
hehe jest sm drgac tut mislla da je ženska pa un z drejdi tut... ...ta glavn pevc mi se zdej zgleda k punca pa se nasminkane ustnce ga se bl puscko nardijo
Men niso všeč... Ka pa vem, se mi zdi da so ful otročki za pogledat pa tko čudne komade majo. No sej v bistvu poznam sam tist Monsun al neki takga kr jih na vivi skoz rolajo. Ampak glede na tt komad me niti ne mika da bi še kakga drugga slišla
mislm nekateri tipi se pač radi oblačjo kot ženske newem kaj je to tk narobe ja no je že res da nekateri pretiravajo ampak ti ne drugač pa men osebno je všeč un z dredami pa komad schrei mi je hud ja
men je pa schrei pa lieb die sekunde ful hud......pa sj če jih mal bl pogledaš tipčki niso slabi .......mrde se mal važjo drgač se jih pa neb branla(še posebi ne billa pa toma
matea napisal/-a:katastrofa... na vivi skoooz nek o njih vrtijo, mi grejo tok na živce tej tipi-če jim sploh lohk tko rečem, moja cimra je mislila da so punce(vsaj za unga z rastami). pa sem gledla te najstnice, vse zmešane, nekatere so tud tko ostrižene ku un pevc. pa muzika mi je tud kar nekej...sramota rock sceni
jaaaa! sam res, ko vidš pol dvanajstletnice, ki so komaj najstince (not even teenagers) ki majo isto čupo kot pevc in tm jokajo na koncertih, seveda so man in sight
Hudič v vsem svojem tulu nima puščice, ki bi ranila srce bolj kakor sladek glas. Byron
jau k gledam videospote njihove..se mi kr smiljo..unu d si ne bodo kej nardil..čist nevarni so..kam gre ta svet tu so še otroc pa kake to delajo u spotih..mislim uni v ozadju,skupina mi je itaq adijo