Ful se visok nos omar naber
Ma men pa ni tok napačen Omarček ... Za razliko od vseh Popstars/Idol/Mario whatever zmagovalcev, ima on dejansko talent in je tud avtor svoje glasbe, tko da kar se tiče muske, je dečko d best.
In ga na nek način štekam, da mu gre vse na k****, od Nove do E plusa do ne vem kerih žutih medijev, sploh pa v obdobju, k je zmagu na Mariotu so se čist preveč ukvarjal z njim.
Tole z ženskami bi pa itak skor vsak tip na njegovem mestu naredu, čeprav ne odobravam tega, ampak se da razumet, da je pač moški.
Ma Omar je skroz OK
In ga na nek način štekam, da mu gre vse na k****, od Nove do E plusa do ne vem kerih žutih medijev, sploh pa v obdobju, k je zmagu na Mariotu so se čist preveč ukvarjal z njim.
Ma Omar je skroz OK

birikina napisal/-a:naberja lahko vsaka spravi v posteljo...še poseebej če greš za vikend v Orto bar in ga dobiš tam nabitega ko kravo...
On pa v jok pa na drevo po tem, a?
Če se mu ženska ponuja, gre pomojm tut če je trezn, sploh če ženska še kukr tok zgleda....
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
omarček je faca
sej nism mela ful opravka z njim, sam ga nimam v slabem spominu. to k pa pravjo, da je aroganten in da mu sam žensko hodjo po glavi...aroganten je verjetno zato, ker mu mediji hodijo že pošteno na živce, to z ženskami pa samo dokazuje, da je hvala bogu čisto normalen moški :male:
sej nism mela ful opravka z njim, sam ga nimam v slabem spominu. to k pa pravjo, da je aroganten in da mu sam žensko hodjo po glavi...aroganten je verjetno zato, ker mu mediji hodijo že pošteno na živce, to z ženskami pa samo dokazuje, da je hvala bogu čisto normalen moški :male:° the passion to ride
sofia83 napisal/-a:Ma men pa ni tok napačen Omarček ... Za razliko od vseh Popstars/Idol/Mario whatever zmagovalcev, ima on dejansko talent in je tud avtor svoje glasbe, tko da kar se tiče muske, je dečko d best.In ga na nek način štekam, da mu gre vse na k****, od Nove do E plusa do ne vem kerih žutih medijev, sploh pa v obdobju, k je zmagu na Mariotu so se čist preveč ukvarjal z njim.
Tole z ženskami bi pa itak skor vsak tip na njegovem mestu naredu, čeprav ne odobravam tega, ampak se da razumet, da je pač moški.
![]()
Ma Omar je skroz OK
agree
pa še všeč mi je k ni en pocukran popzvezdnik ampak je neki spešl 
Let the good times roll.
hja se spomnim ko sem bila v 5 razredu ko sem se zakjubila v enega od pevcev. tako sem bila zaljubljena da sem misla da ga bom nekoč mela
joooj,...zdaj se temu tko smejim. se pa dogaja.
vsak ve da zvezdniki le izkoriščajo taka mlada dekleta za kakšne avanture ampak oni živijo v svetu slavnih in take ljudi potem izbirajo za srčen izvoljence. res redko kdaj doživiš da majo enega navadnega...
ali kak bi rekla.
punca, najbolš da ti to kar pozabiš, ker je to nesmiselno. najdi si svojega omarja vsvojih let in tvoje okolice.
joooj,...zdaj se temu tko smejim. se pa dogaja.
vsak ve da zvezdniki le izkoriščajo taka mlada dekleta za kakšne avanture ampak oni živijo v svetu slavnih in take ljudi potem izbirajo za srčen izvoljence. res redko kdaj doživiš da majo enega navadnega...
punca, najbolš da ti to kar pozabiš, ker je to nesmiselno. najdi si svojega omarja vsvojih let in tvoje okolice.

vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
- sunnydayka
- Komunikatorka

- Kraj: lj