sweet_kitty napisal/-a:'Veš kaj, kaj pa če bi si ga ti dau mal podalšat????'
haha

Hely_3 napisal/-a:Ja meni je to fant reku. Hodila sva že tam okoli enega leta in mi je reku kaj če bi jaz kakšnih 8 kg dala dol. Velika sem 163cm težka pa 60kg. Ja vem da sem debela. Jaz sem od 5 leta smučala in pri 15 letih sem morala narediti premor zaradi težav s koleni. In takrat sem malo pridobila na notranji strani stegen in malo na riti. Sedaj sem se odločila hujšati. Sedaj sem že shujšala 4kg ker sem bila prej težka 64kg. Prava bomba kaj????Čeprav moje prijateljice se zelo kregajo ker ga poslušam.
Kaj pa ve mislite o tem????
Lep pozdrav
principesa napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:Ja meni je to fant reku. Hodila sva že tam okoli enega leta in mi je reku kaj če bi jaz kakšnih 8 kg dala dol. Velika sem 163cm težka pa 60kg. Ja vem da sem debela. Jaz sem od 5 leta smučala in pri 15 letih sem morala narediti premor zaradi težav s koleni. In takrat sem malo pridobila na notranji strani stegen in malo na riti. Sedaj sem se odločila hujšati. Sedaj sem že shujšala 4kg ker sem bila prej težka 64kg. Prava bomba kaj????Čeprav moje prijateljice se zelo kregajo ker ga poslušam.
Lep pozdrav
1 let je blo pa use kul al kaj?... pa tud nimaš tok preveč kil, da bi blo nevem kaj,..
nevem, če je glih pravi zate,..
Hely_3 napisal/-a:principesa napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:Ja meni je to fant reku. Hodila sva že tam okoli enega leta in mi je reku kaj če bi jaz kakšnih 8 kg dala dol. Velika sem 163cm težka pa 60kg. Ja vem da sem debela. Jaz sem od 5 leta smučala in pri 15 letih sem morala narediti premor zaradi težav s koleni. In takrat sem malo pridobila na notranji strani stegen in malo na riti. Sedaj sem se odločila hujšati. Sedaj sem že shujšala 4kg ker sem bila prej težka 64kg. Prava bomba kaj????Čeprav moje prijateljice se zelo kregajo ker ga poslušam.
Lep pozdrav
1 let je blo pa use kul al kaj?... pa tud nimaš tok preveč kil, da bi blo nevem kaj,..
nevem, če je glih pravi zate,..
go girl![]()
![]()
Jah tkole je blo ane. Ampak se ne sekiram več ker se ugotovila da obstajajo boljši titpi.
Ja drugač mi je pa tkole reku ja.
Sej zdej ko je samski nej si pa najde suhico (suhice nimam nč proti vam) ampak zdej pa je problem ker nobene ne dobi![]()
Ah ne obremenjujem se nč več.
gwen napisal/-a:Nadine napisal/-a:tmis_ napisal/-a:sweet_kitty napisal/-a:'Veš kaj, kaj pa če bi si ga ti dau mal podalšat????'
hahaha
haha, sam s tem ga pomoje zabiješ u nulo![]()
![]()
tole bom zapisala