Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a CommandykA »

okej bom od zaj naprej raje kr doma ostala :) pa se lih zaj ko mam novi avto :cry:
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

CommandykA napisal/-a:okej bom od zaj naprej raje kr doma ostala :) pa se lih zaj ko mam novi avto :cry:

am ja po novem letu zacnem vozit tak da se mas cas za sprobo auteka :D btw kaj si pa dobla?
Uporabniški avatar
majchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: NM / LJ

Neprebrana objava Napisal/-a majchy »

Kitten napisal/-a:majchy:sej pr amdju v nm je sam en lusen se mi zdi :)
peugeoja vozm ce ti to kej pove :razz:

Ja, vem ker je to. Sam nism prej vedla al si misnla "supr inštruktor" kot supr po zunanjosti, al kot inštruktor. Ta je prej meu Stilota (v tistih časih ko sm jst delala) in pol nism šla k njemu k sm raj na majnšem avtomobilu delala - Cliotu. :D

Marateja, če te kej potolaž, 3/4 punc k jih poznam ni nardilo v prvo...
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Kitten »

js mam pa u pondelk izpit :nixweiss:
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

hehe sej res da ni hudga sm k ti en za hrbtem sedi in na duso piha pa se kak grozen zgleda..nej gut... sm enkat ze pala :cry:
Uporabniški avatar
TaMala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TaMala »

Punce, nč se sekirat, če padete. Se pač zgodi. Jst sm mogla najprej 2x ruknt, da sm pol v tretje gladko naredla :D Pa se zdej čist nč ne sekiram zarad tega, glavn, da mam izpit. OK, šlo je mal več keša, ampak zgleda, da prej nism mela zadost tiste samozavesti za samostojno vožnjo :oops:

Drugač pa vsem velik sreče :lol:
Za ljubezen je vredno tvegati
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

sj js k sm ruknla prvic sm zase nardila in od takrat se skus sama furam doma in vam povem da se iz tega naucis najvec!!vids svoje napake in sposobnosti ko te noben ne gleda po roke in tezi ne 52 ampk 50 voz, ajdi gas 90..pazi prednostna..bla bla bla..in ko tle vids vse iz druge luci si tud pol na izpitu samozavestn!
ce ma katera v kratkem izpit ji predlagam da je full samozavestna in si misl: ka boste vi ane glejte mene da boste vidl kok se to voz. cist na izi je treba vse vzet pa bo.
:razz:
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Sej jst se u bistvu sploh ne sekrimam, če ni šlo v prvič bo šlo v drugič, če pa še takrat ne pa v tretjič, je*at ga.....Vem pa da sem sama dovoj samozavestna, k sem sama za volanom (sem pa tja se zapeljem v trgovino, k se mi res ne da peš 1 km hodt), da vem, ko bom imela izpit ne bom naredila kake usodne nesreče ali kaj več.
Sam teli kriteriji za izpit se ful poustrujejo, kar je po eni strani tud prov. NE MORE IT KAR VSAK BEDAK ZA VOLAN.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

mas prou! res ne razumem tistga zakona o 16 letih za volan al kako ze..da bo sou s spremstvom?! PA JADE! tle bo sam se vec nesrec in to je zalostno!
glede kriterijev..mam eno kolegico..super je pelala..ze ko je on vedu da dela v prvo jo je vrgu!
in pomojm bi blo pr men isto..sej ce se neb bala ka pa ce ga u drugo spet dobim, bi ga uprasala, ce on ve da js delam v prvo al zakaj sm pala!?
eni glih niso fer :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
majchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Kukr jst vem ne smeš met prvo pa drugo vožnjo istga iz komisije, na tretji maš pa ponavad unedva k si jih meu prvo pa drugo. Saj tko je pr ns.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

a u tretje te pa celo kr dva gledata :?: :!:
ja hudo!se bo treba pa res potrudt jutr.
a ponavad zmeri vprasajo ce mas kako zeljo kam bi vozila?
mene je v prvo pa sm misla da je to kaka fora da pol pa tja ne bom sla in mi je full zou..na jutr pa cilam da me bo spet to uprasu in da mu recm da bi sla tja kjer zivim.. :roll:
Uporabniški avatar
majchy
Komunikatorka
Komunikatorka

Tko je blo ko sm jst delala, glede na to da so zdj pa sm še bol stroga pravila naredl, dvomim da so to dopravl...
Včasih ker upraša, sm ne zmeri-če je dobre vole.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka

ah pol ne morm na to racunat..no upam da me bo rinu v najozje ulce, cez vsa najbl zaj**** krizisca, da me bo skus gledu pod roke in pihu na duso in na konc reku: zou tole ne bo dovolj... :evil:
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Kitten napisal/-a:ah pol ne morm na to racunat..no upam da me bo rinu v najozje ulce, cez vsa najbl zaj**** krizisca, da me bo skus gledu pod roke in pihu na duso in na konc reku: zou tole ne bo dovolj... :evil:

:lol: :lol: ah pa ne mislt na najslabš. Ampak ponavad se glih to zgodi ja.
Sam po moje je najbolj, da že na začetku pokažeš, da si samozavestna za volanom in se ne bojiš avtomobila. Pol tisto opazvoanje prometa okol sebe, pa omejitve (joooojjjjj!!!) pridejo sproti.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
majchy
Komunikatorka
Komunikatorka

marateja napisal/-a:pa omejitve (joooojjjjj!!!) pridejo sproti.

Hehe...na probni je reku un mojmu inštruktorju "Tale tvoja kandidatka je pa kr dinamična"...k sm povsod prehitr šla. :D
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
Zaklenjeno