Fant me noče zadovoljevati oralno

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Gvendolina napisal/-a: Moj problem je ravno obraten, kot je tema te debate, JAZ ENOSTAVNO NE MOREM VSTRAN OD NJE. :oops:

Hehe, moj tudi ne, se kar utabori dol, mislim, da bi lahk cele ure dol preživel..Mislim, da njega še bolj rajca kot mene, jest se itak najbel zakurim, ko se loti mojih joškic in bradavičk, grrrrrrrrrrrrrrrrr.....
Gvendolina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Gvendolina »

Tud to je ena od stvari, ki je visoko na lestvici priljubljenih stvari, bo verjetno kar takoj za lizanjem muce. :lol:
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Dirty »

Men tooook paše k mi jo liže!Jst bi rada da čimdalj traja ej. :D
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 10. Feb. 2009 9:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Sej ravno zato tko pravim, ker sem vzela, da ima tip travme.
Gvendolina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Gvendolina »

Mislim da so vonji zelo velikega pomena v vezi, koliko mi je znano naj bi celo odločali kdo nam je všeč in kdo ne. Pa tudi vonj tamale bi nam moškim že po naravi moral biti erogen, če pogledamo ostale sesalce je pri vseh odločilen vonj, kdaj bo ali kdaj ne bo prišlo do združitve, in s kom.
Brita ja, ampak ne pa obrita, malo mora bit ker se na dlakah ustvari njen, kako bi se reklo ID vonj ki ti kot moškemu enostavno mora pognat kri v ...
Jaz malo primerjam vonje in če verjamete ali ne me njeni vonji najbolj razpalijo ob ovulaciji, kar se mi je od začetka zdelo malo preveč živalsko, ampak konec koncev saj to tudi smo, inteligenca nagona ne izbriše.
Seveda moraš biti z punco že dlje časa, da ti to uspeva. Pa ne me prosim sedaj imet za obsedenca z oralo, pač govorimo o tem ostala področja seksa me ravno tako zanimajo: erotične masaže, joški, bradavice in vse ostale erogene cone njenega telesa, pa seveda osnova vsega penetracija. :oops:
Uporabniški avatar
MK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MK »

Gvendolina napisal/-a:, inteligenca nagona ne izbriše.
:oops:

ne bi mogu bolš povedat..
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *teyci* »

te pa pred sexom se idi umit vsaj ta malo...mogoče bo bolše. uporabi pa intimo tekoče milo... je fajn mogoče ti pomaga pri vonju.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
hornygirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a hornygirl »

hej ja mislim da kar pozitivn razmisljate delaj tudi ti pol isto pa bo videl kako je !!!!! mislim mene je se tip mogu prepricevat sedaj mi je pa to ful kul najrajsi bi da bi trajal wes cas
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

ne vem no, zaka bi mogla jz k jo men fant ne poliže, še jz njem ne nudit oralnega? a ni to mau sebično? v postelji tega naj ne bi blo. sej ga jz oralno ne sam zard njega, k če men neb sedl ga pač ne bi, tko pa ga. če pa neb hotla mi pa neb pasal dab me kdo silu v to, tak verjetno tud tipom ne paše če jih me silmo v neki kar jim ni všeč. pa nočjo lizat, se zgodi.
predn koga silte v to da vam jo poliže se vprašajte če bi blo vam fajn če bi vsa kdo silu če vam to neb pasal?

nočm bit neki pametna sma men se zdi da je to res.
barbyy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kočevje

Neprebrana objava Napisal/-a barbyy »

če mu boste znale pokazat, kako uživate ko vam jo poliže, bo tudi njega to vzburilo. pa ne se pozabit pred tem stuširat
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

witty napisal/-a:
Dirty napisal/-a:Men tooook paše k mi jo liže!Jst bi rada da čimdalj traja ej. :D

Men tut... Drgač pa: Moj lubi nč ne komentira glede okusa, torej mu je všeč :? ;D

Glede umivanja to tak sodi k osnovni osebni negi... Tuš itak :D

Na okus pa vseeno nekak ne moreš preveč vplivat, če mu ne odgovarja mu pač ne odgovarja...Čuden primer :? Ker lahko se npr namažeš, samo ko bom nanovo mokra bo spet drugi okus... To je pač odvisno od posameznika...

Mene v glavnem ne moti okus in rad to počnem! 100 ludi 100 čudi!
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
nadya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nadya »

Zadnjič spremenil nadya, dne 26. Jun. 2008 23:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Moji punci v glavnem vedno pride, meni pa to tudi ugaja :D Se raje na njo osredotočim, pa če rabim par ur :D :twisted: :P
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Mark napisal/-a:Moji punci v glavnem vedno pride, meni pa to tudi ugaja :D Se raje na njo osredotočim, pa če rabim par ur :D :twisted: :P

o kok fino, blagor tvoji ;)

sej moj je tut kr pridn, sam kaj k tega ni nikol dost, vcasih ga kr sama mal spomnm na to :D
Odgovori