Polet, ko si na morju, so ful fajne tiste zapestnice pa verižice iz štantov. Tko da si pa res šmeki, mi je pa nora srebrna ura, zapestnica na drugi roki, pa na vsaki roki po en prstan. mmmmm nora sem na to!
Všeč so mi prstani, zapestnice in verižice na moškem, vendar ne čisto običajen nakit..gre bolj za kombinacijo usnja, blaga, srebra in ostalih naravnih materialih...Malo bolj dopolni garderobo in definitivno bolj pripomore k prepoznavnemu stilu.
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
Men je pa to na tipu fain mam sošolca k ma uhančk, zapestnco, prstan pa še verižco (vse srebrno) pa še tko je bl temn & ma dobr stil...in na koncu use ful hudo izpade res
~*~ Uporedi me, nemam nista, nista protiv Slobodno, uporedi me sa njom Uporedi me, moja ljubav jak je motiv Da, oprostim ti to ~*~
ja men tut ni fain d ma preveč navešn na sep, npr. kokr oni bosanci k majo tk navešn gor ketne pa tiste diamančke v ušesih pa verižce pa zapesnce pa še na hlačah ena ketna...jao
moj lubi ma pa kr dost nakita ampk mi je res full ušeč to. verižico iz srebra tako ne preveč debelo v mejahn normale ( full lepo pride do izraza k je brez majce ) pol ma isto zapestnico, uro in prstan k sm mu ga jst kupla
Men so všeč kakšne pletene pisane zapestnce..od verižic so mi pa ful simpatične tiste krajše, samo z enim obeskom-tko da me nakit pri moških sploh ne moti
ma meni nakralnclani moski ni moski. sploh pa ne neke pesje reperske ovratnice s tri kilskim obeskom.pa cajnimi kronicki za uhane.
al pa zlati venac okol vrata
jst mam pa res srečo s tem moškim nakitom 10 dni na morju premišljujem kako verižco bi kupla bratu in kako zapestnco lubiju...in najdem take une lepe...rjavo bele....k jih nosjo uni kaoo surferji in ona2 talenta....en jo strga k se je preoblaču....ta drug jo pa že prvi tedn zgubi tko da neki cajta nobenmu nč