Ninica napisal/-a:ok... pcformatslo.net... vse v zveti z računalniki,fore,...fajna stran/forum ringaraja.net... v zvezi z otroci....
Meni pa se zdi pcformat zelo newbie forum. Enostavno mi ni všeč. Če že govorimo o računalniških forumih sta edino Slo-Tech ter Slo-Comp na eni spodobni ravni. Tudi Jokerjev Mnenjalnik je dober.
Drugače pa so Mobisux, glasujzame pa tak dalje.... Na Siolove forume ne hodim.
sam se verjetno splača ker polno tipčkov spoznaš ja normalno da je naš boljši če smo ša cosmo dekleta!!!cosmo pa je biblija za dekleta in s tzega sklepamo da cosmo forum rulzzz!!!joj zdaj pa sem zabluzla
jess napisal/-a:sam se verjetno splača ker polno tipčkov spoznaš ja normalno da je naš boljši če smo ša cosmo dekleta!!!cosmo pa je biblija za dekleta in s tzega sklepamo da cosmo forum rulzzz!!!joj zdaj pa sem zabluzla
jaz sem šla tud mal pogledat na moški "sorodni" forum....pa je vse bolj mrtvo...naš je the best....drugač sem pa prjavljena kajjstvem nakaterih forumih še....ampak najbolj aktivna tuki
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere