ej, ne, men je bla čist huda, pa ful dobr je vodla, eni so se sicer zgražal in to, sam kaj sej je kjut, če je mal zmedena in še ni ulaufana...
sandalčki pa...
nogica napisal/-a:Men je pa Turkova bl tko no. Sicer mi havajke nikol niso ble všeč. Na telih slikcah je mal lepša, kot na zgornjem linku (btw, kok je šele Ačimovič sexy ): družinca, Lea.
Men tut ni...nevem skos ma tok fasade na faci, da sploh nevem kako drugač zgleda...tista šminka, pa pudr...prov ne nardijo je dobre
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
Men je najbl luškana Nada Gojkovič (miss maja)...fil ma lepe oči. V redu so mi še Manca Zver (čeprov na sliki mi ni), Katja Serec pa od bjond Admira Muratovič...mal se mi zdi manekenki Adriani Sklenarikovi čez usta podobna...
...drugač pa miss decembra
Mi je pa najbolj luškana bla Nada Gojkovič.
Zadnjič spremenil PlayLejdi, dne 28. Dec. 2005 14:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Men je Nina taka prava misica! Zver(ina) pa je, naj reče kdo kaj hoče, nikakva! Nima niti face, niti postave, blek! Po resnici, proti njej mi je bla še Alma boljša. Pri Miss Hawaiian pač mora bit babnica sexy, in to Manca sigurno ni.
PlayLejdi napisal/-a:Joj ko pa nisem spremljala tega tekmovanja, pa še dve znanki sta ble prisotni...katja serec in nina marot. So pa Katjo ful spremenli...
SIEENA napisal/-a:Pomoje je tale Nina tut brez MU-a dost luškana
ja jo je meu adi na poptovanju pa sta sla v savno pa to... pa je bla cis brez mu pa frizure pa v trenerki pa je bla luskana ono ful napocana pa meni ni ...
¤MajC¤ napisal/-a:ja jo je meu adi na poptovanju pa sta sla v savno pa to... pa je bla cis brez mu pa frizure pa v trenerki pa je bla luskana ono ful napocana pa meni ni ...
joj, a ne bi šlo vsaj malo bolj"po slovensko"?
Drgač sem pa danes v Bulvarju prebrala, da se je Nna Osenar zelo dobro odrezala tudi kot pevka.
To, Nina!