Vaše restavracije
No, prihajam z Brezovice, iz tamkajšnje kitajske restavracije in to fuuuul navdušena, moj ljubi prav tako. Res, zelo sva zadovoljna z odnosom osebja (prijazna, vse obrazložila in svetovala), s hrano da ne govorim, porcija tud več kot dovolj, nazadnje pa sva kar malo osupnila nad nizkim zneskom na računu..skratka, super!
Zdej neki časa absolutno ne bova šla v nobeno drugo kitajsko restavracijo v Ljubljani, ker naju je ta popolnoma navdušila in si želiva poizkusit še njihove ostale stvari.
Nazadnje pa dobila še presenečenje - darilce (stenski koledar).
Zdej neki časa absolutno ne bova šla v nobeno drugo kitajsko restavracijo v Ljubljani, ker naju je ta popolnoma navdušila in si želiva poizkusit še njihove ostale stvari.
Nazadnje pa dobila še presenečenje - darilce (stenski koledar).
LARIKA napisal/-a:Ursyna napisal/-a:ta kitajski zid ma tud dostavo, pa kitajsko hišo v cityparku! men ni blo nevem kaj!
dostava od kitajca je baje čist zanič, da sploh ni tako dobro kot v sami restavraciji
ja res je... jst ponavad tam naročim pikantnega piščanca, k ma eno tako hrustljavo skorjo okol, ampak ko sm ene dvakrat to za domov naročila sm dobila pa eno mrzlo čorbo nedefinirane oblike in okusa

The secret of success is consistency of purpose.
juhuhu slivovo vinoBageera napisal/-a:men je v kitajski v Brezovici še najbolj všeč slivovo vino, ki ga prinesejo na koncu. Tam imajo najboljšega

as if.
v Kranju je kitajska restavracija Azija, pa majo men ful dobro res.. js ponavadi jem (skor vedno) piščanca na sečuanski način (rahlo pekoče, veliko zelenjave).. pa ful rada mam tisto kislo-pekočo juho.. njami, sem kr lačna zdaj 

9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
¤MajC¤ napisal/-a:na bone v al capone![]()
Tam res nimajo slabih testenin (glede pic ne vem), samo sem pa nad solatnim bifejem cisto razocarana. Ko mas ze zjutraj postano solato oz. po moje se kar vcerajsnjo..je res slabo za gostilno.

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
dajcy napisal/-a:v Kranju je kitajska restavracija Azija, pa majo men ful dobro res.. js ponavadi jem (skor vedno) piščanca na sečuanski način (rahlo pekoče, veliko zelenjave).. pa ful rada mam tisto kislo-pekočo juho.. njami, sem kr lačna zdaj
men pa ni tm tok dobr, zgleda da sm se navadla na brezoviško...
enkrat je tm ena punca naročila neko ribo, pa jo je ful mal pojedla in so vsi od kelnarja, kuharja, šefeta, pršli sprašvat če je kaj narobe z ribo, punca je bla ful presenečena, ker pač ni bla lačna in je dopovedvala da pač ni nč narobe, ampak da je sita... u glavnem ful je blo smešn...

pa ni mi všeč da dobiš riž že kr na krožniku, mi bolj odgovarja da ga dobiš posebi, pa tud palčk ni...
Včeri jedla v Cantini mexicani in je blo v redu, samo sem preveč pojedla, ko je pa vse took dobr izgledalo
tko da ni blo več prostora za sladico, hehe
Glede na to, da sva bila prvič, so nama temu primerno tud svetovali, kaj poskusit. Fajn, ker ni bilo preveč gužve, ambient mi je všeč, cene pa, kaj vem..6k za dve predjedi in glavno jed s pijačo vred.

Glede na to, da sva bila prvič, so nama temu primerno tud svetovali, kaj poskusit. Fajn, ker ni bilo preveč gužve, ambient mi je všeč, cene pa, kaj vem..6k za dve predjedi in glavno jed s pijačo vred.