Kako pogosto vam moški reče "ljubim te"?
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
hmmmmmm nevem kaj naj komentiram........
....mislim, da je vsakemu lahko reč da te ljubi.......
ampak pri meni to ne šteje ravno dosti, v večji meri štejejo dejanja....
lahko ti nekdo 100-krat reče da te ljubi, ko pa pride čas da bi ti mogel to dokazat z nekim dejanjem potem pa :runningdog:
....no ja .....tole je moje razmišljanje
lp,
lenna
....mislim, da je vsakemu lahko reč da te ljubi.......
ampak pri meni to ne šteje ravno dosti, v večji meri štejejo dejanja....

lahko ti nekdo 100-krat reče da te ljubi, ko pa pride čas da bi ti mogel to dokazat z nekim dejanjem potem pa :runningdog:
....no ja .....tole je moje razmišljanje
lp,
lenna
Jest pa mislim, da ni vsakemu tako lahko to rečt. Vsaj meni je bilo ful težko, res, pa ne vem, zakaj. Sama mu tega (bivšemu) nisem velikokrat rekla, on pa, in potem se mu največkrat sam odgovorila, Ja, sej jest tud.
Sam sem se naučila nekaj iz te moje napake, in moj zdajšnji to večkrat sliši, pa ne zdej kot po tekočem traku, ampak kadar čutim eno posebno povezanost z njim.

Sam sem se naučila nekaj iz te moje napake, in moj zdajšnji to večkrat sliši, pa ne zdej kot po tekočem traku, ampak kadar čutim eno posebno povezanost z njim.
-
- Sramežljivka
- Kraj: štajerska
*ladybird* napisal/-a:Men je pa ze prav hudo ker mi moj ni se nikol reku da me ma rad pa sva skup ze 8 mesecev pa precej resno zvezo imava (vsaj men se tak zdi). Zdej se pa ze sprasujem zakaj je sploh z mano ce mi ne more povedat da me ima rad. Ker ocitno potem tega ne cuti al kaj? Prav bed mi je
Midva sva tudi skupi 8 mesecev, pa si to kar večkrat poveva.
Je pa tudi tretji fant, ki mi je to rekel. Če bi rada, da ti to reče, mu lahko rečeš prva, ali pa ga lepo vprašaj: Lubi a me maš kaj rad?
Ko boš dobila odgovor, pa presodi sama.
Meni je lepo ko mi to pove, čeprav mi več kot besede štejejo dejanja.
In njegova se ujemajo z izrečenimi besedami.
Je pa res, da take besede kot rad te imam in ljubim te grejo nekaterim težko iz jezika. Jaz sem to besedo mogoče izrekla trikrat v življenju, ko sva skupaj, ga raje primem za roko in mu s prstom na dlan napišem nežno tri črke: ILY
Ali pa če prespim pri njemu in vstanem pred njim mu na ogledalo v kopalnici napišem z živo rdečo šminko I love you

midva sva si pa zlo kmal rekla rad/a te mam, sam pol k mi je pa po 3h mescih reku 'lubm te' me je pa kr mal prestrašl, k so to res resne besede, js pa nočm, da mi jih tok kmal reče...
tko da sm mu pol sam dala lupčka, pol mi je pa to sam še enkrat v sms napisu... sam mi pa velikrat reče da me ma rd, pa mi to tud pokaže, to mi je pa ušeč 

Nikoli ne obupaj nad življenjem, ki je tako kruto... A živeti moramo... Čeprav za nič drugega, prav za lepe trenutke, ki jih je tako malo... A vendar so...
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
-
- Sramežljivka
meni še nikol ni reku,da me ljubi ampak se je pa vsaj tolko popravil,da mi večkrat reče da me ma rad,ker ve da mi to pač more povedat vsake tolko časa...skupaj sva že skoraj eno leto in je kar precej resna zveza,ampak tud jest še nisem prepričana al bi mu sploh lahko rekla da ga ljubim.a je to sploh normalno?