no, men so recimo kar vsi nekak všeč, ne vem kater je naj naj.
a sm se spomnla enga položaja, ko sem zanč probala čist... ne vem, slučajno, spontano, sploh ne vem kak mi je ratal
punca zgoraj, ne na kolenih, ampak ima cela stopala na 'tleh', ubistvu čepiš, kokr najbolj spodnji del počepa in potem se pomikaš gor-dol. počepi... punce, warning. če si je moj tipčk glede tega kej podobn z vašimi... hmmmm pol pazte, ker ko boste sprobale tole, mu bo toooooook hudo aja, pa v temle gibanju gor-dol se zdrži mal časa... je kar mal kriza, ja. mišice začnejo dobesedno pečt lubija pa lahko od začetka primete za roke, prepleteta prste, ful lepo. pol se treba pa mal opret na roke, aha....
je fajn ja,samo če ma velikega lih ni najbolj prijetno...
zakaj? sem sama odločaš pa kontroliraš kok globok gre..
Dirty napisal/-a:Hmmm...tega pa ne štekam, dej mal bl podrobno opiš.
on kleci& ma narazen kolena, ti se usedes vmes, tko da si obrnjena proti njemu. noge polozis za njegovo rito na tla, naslonis se nazaj na roke (lahk sam z eno pa ga z drugo objames okol vratu), on te pa prime za rito, lahk se pa tut on nazaj nagne.
upam da si predstavljas
tole bo pa potrebno slikat pa objavit, da si bomo lahko predstavljali...
Ne kapiram nič, pa sem šla parkrat prebrat.
Po mojem se ob takem položaju zavežeš na mornarski vozel , pol se ve, da se ne gre hiter narazen...al pa jst tega ne zastopm pač...
razložte to men bl po kmečko
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Dirty napisal/-a:Hmmm...tega pa ne štekam, dej mal bl podrobno opiš.
on kleci& ma narazen kolena, ti se usedes vmes, tko da si obrnjena proti njemu. noge polozis za njegovo rito na tla, naslonis se nazaj na roke (lahk sam z eno pa ga z drugo objames okol vratu), on te pa prime za rito, lahk se pa tut on nazaj nagne.
upam da si predstavljas
tole bo pa potrebno slikat pa objavit, da si bomo lahko predstavljali...
Ne kapiram nič, pa sem šla parkrat prebrat. Po mojem se ob takem položaju zavežeš na mornarski vozel , pol se ve, da se ne gre hiter narazen...al pa jst tega ne zastopm pač... razložte to men bl po kmečko
v eni knjigi k jo mamo je različica položaja pod imenom Lyonska poštna kočija
predstavlite si, da se usedeta na tla, en proti drugemu, ona med njegove noge, oba mata stegnjene noge. zenska jih pokrci, s tem se oprime njega pa naslon nazaj na roke. to je to, sam da tip nima stegnjenih nog ampak kleci na kolenih (tko da ma gleznje pod rito)
bl po kmeck ne znam
pa sej ni treba da vsi uzivamo v istih polozajih...
Luna C napisal/-a:doggy , jaz zgoraj , žlička ... v bitvu je lahko vsak položaj dober če se potrudiš pa malo popestriš drugače pa je ful fajn pred ogledali pa na mizi