Kako hudiča se je treba namazat s to maskaro, da ti trepalnc ne zlepi skupej??? 1. se tok napacka, da komi oči odpiram in zapiram 2. zlepi skupaj
Ma kšna kakšn dobr predlog?? Ker bi mogla bit ok...
Jaz sem se zdej "naučila" mazat s to maskaro.. Glavniček v papirnati robček obrišem, po sredini, pa čist narahl ob straneh.. Da gre odvečna maskara dol.. Pol pa na hitr čist nežno večkrat po trepalnicah potegneš in to je to..
Ko sem se prvič namazala sem zgledala k Betty Boop, štiri debele trepalnice
Men je končno uspelo. Srebrna mora bit res suha, pol pa z glavnočkom na hiter. Deluje.
V prihodnje naj nam dajo še navodila za uporabo. Bo manj sekirancije.
Se mažete in ko grete od korena trepalnic navzgor takra naredite kokr da bi zaprl oči. Pol ko se lepo namažeš pa si jih narazn dam neboste vrjeli z tehničnim svinčnikom. Z glavničkom men to ne rata s svinčnikom pa;)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
natty_, ful je lepo namazan tist tvoj uček na avatarčku, ampak se mi zdi, da te bodo moderatorke kregale, če bodo zvezdice letele čez slikco ker na tem forumu se avatarčki ne smejo več ''svobodno gibat''
sofia, dost težk mu je tole ja... js sm bla čist isto na maturancu namazana... seksi ni kej... tale je dost podobn:
drugač pa, ot: kok luškane pegice...
sofia83 napisal/-a:Men je pa tale MU tok hud ... Pa deluje tud dokaj preprosto za nardit, sam men se črta vedno razpacka, ne glede na to, kaj nardim!
no jas se dostikrat namažem tako ko grem ven, pa mi ful lepo rata vedno...uporabim pa tuš za oči in pol počakam da je res suh pol pa maskara pa je
meni gre z tušem res lepo pa natančno črto nardit ampak nimam tistega tuša ko ma dlakice, ščetkice oz. pač čopič za namazat ampak tistega ki ma trdno "palčko" bol mehko...aaaah nevem kak naj povem, pač od manhatna tuš je
sofia83 napisal/-a:Men je pa tale MU tok hud ... Pa deluje tud dokaj preprosto za nardit, sam men se črta vedno razpacka, ne glede na to, kaj nardim!
no jas se dostikrat namažem tako ko grem ven, pa mi ful lepo rata vedno...uporabim pa tuš za oči in pol počakam da je res suh pol pa maskara pa je
meni gre z tušem res lepo pa natančno črto nardit ampak nimam tistega tuša ko ma dlakice, ščetkice oz. pač čopič za namazat ampak tistega ki ma trdno "palčko" bol mehko...aaaah nevem kak naj povem, pač od manhatna tuš je
hehe... the same here... jz si tud lepo nardim z istim tusem
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...