midva seksava različno..enkrat bo "hot teden" ko bova usak dan po dvakrat ali trikrat...drugič pa bo "cold teden" ko bo recimo dvakrat v tednu seks...do sedaj nisem nikdar med mestruacijo, zadnjič pa sem imela že bolj šibko vendar ni bil to zadnji dan sem imela tampon sem ga šla dat vn in ker je blo sue suho, ker je vse popilo je bilo tako rečeno za pol urce mir in sva lahko opravila svoje res da ni bilo ne vem kaj vlažno, malo sline in je problem rešemn...mi je blo noro dobr ker med menstro me še toliko bolj razganja ker vem da ne morem ...ampak če se hoče se lahko:) samo znajti se je treba
midva s tipu sexava 2-3* tedensko.amak zdaj studiram v mariboru pa se je zadeva zmanjsala.ampak so pa vikendi tok bolj zanimivi pa pestri. ni bolsga k te na zug postaji pricaka ves potreben pa komi caka, da se bova podolckala
Glede na to, da se vidiva kake 2-3x na teden, ponavadi takrat več kot enkrat seksava. Najina veza sicer traja šele par mesecev in sva še v fazi močne privlačnosti... Je pa tud prav lepo, ko sva kak večer skupaj pa se sam stiskava ali kam greva, tako kot nocoj na večerjo. Ko sem živela z bivšim, pa sva povprečno vsak drugi dan, čeprav bi on tud po dvakrat na dan...
Včasih sva seksala parkrat na teden. Zdj pa recimo enkrat na mesec... (zdj že mesc pa pol nisva) . Sploh nimam želje do seksa in ga ne pogrešam. Sam ko nazaj gledam ko sva ful seksala pogrešam tist... Silla se pa tut ne bom. Tko da čakam da me bo spet prjel parkrat na dan Pa lubi mi je mal bogi, kr vem da on bi. Sam ker js ne pol tut on ne more... Zadne čase pač ne rabm take bližine, ampak mi je dost da sva skos skp (oblečena). Upam pa da bo kmal pršlo obdobje potrebe...