Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
frrrr
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a frrrr »

čist odvisn... povprečno 3-5x tedensko... včasih cel teden ne, včasih pa po večkrat na dan...
oja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a oja »

midva seksava različno..enkrat bo "hot teden" ko bova usak dan po dvakrat ali trikrat...drugič pa bo "cold teden" :) ko bo recimo dvakrat v tednu seks...do sedaj nisem nikdar med mestruacijo, zadnjič pa sem imela že bolj šibko vendar ni bil to zadnji dan sem imela tampon sem ga šla dat vn in ker je blo sue suho, ker je vse popilo je bilo tako rečeno za pol urce mir in sva lahko opravila svoje res da ni bilo ne vem kaj vlažno, malo sline in je problem rešemn...mi je blo noro dobr ker med menstro me še toliko bolj razganja ker vem da ne morem ...ampak če se hoče se lahko:) samo znajti se je treba
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *teyci* »

ponavadi seksama vsak dan, odvisno tud kako je kateri zmantran in se kateremu ne da. pridejo pa tudi časi ko samo 1x do 2x na teden seksama.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Kačica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kačica »

Jst že dve leti nism sexala.Sploh ne vem več kako je to,najbolj da grem v samostan.LE kaj je z mano? :pale:
k@ty
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Loveland

Neprebrana objava Napisal/-a k@ty »

hehe... po pravici ta viknd za mano je biu...huh....kaj mislte kokrat...5x na vikend...huh... :razz: :oops: :yau:
Naredi nekaj, o čemer si sanjal vse svoje življenje, in doživel boš reči, o katerih si nisi upal sanjati:)
frkla
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a frkla »

:lol: midva s tipu sexava 2-3* tedensko.amak zdaj studiram v mariboru pa se je zadeva zmanjsala.ampak so pa vikendi tok bolj zanimivi pa pestri. ni bolsga k te na zug postaji pricaka ves potreben pa komi caka, da se bova podolckala :razz:
Uporabniški avatar
MiskaMAJA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MiskaMAJA »

Tud po 2-3x na dan :oops: Na srečo mam vsaj takega tipa k uživam z njim v tem :D
Love is in the air
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

ene 4x na tedn, ucas vec ucas manj...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

mene tudi zadnje čase kar razganja, da bi kr vsak dan sexala....sam seveda ne sexava kr skos....sexava pač ene 3x na teden, neki takega....
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Dirty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Dirty »

Midva sexava v glavnem vsak dan, kšn dan tud 2x, razen k mam menstro.Ampak takrat moj lubi nč ne trpi k vedno poskrbim za njega.hehe
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Glede na to, da se vidiva kake 2-3x na teden, ponavadi takrat več kot enkrat seksava. Najina veza sicer traja šele par mesecev in sva še v fazi močne privlačnosti...
Je pa tud prav lepo, ko sva kak večer skupaj pa se sam stiskava ali kam greva, tako kot nocoj na večerjo.
Ko sem živela z bivšim, pa sva povprečno vsak drugi dan, čeprav bi on tud po dvakrat na dan...
Eisia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Eisia »

Midva pa včasih vsak dan in to včasih po 3x na dan, zgodil se je tud že, da večkrat!
So pa tudi tedni, ko samo 3x na tedn odvisno!
Omy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: The kingdom of Aden

Neprebrana objava Napisal/-a Omy »

Hja nekateri smo pa na mrzlem še 4 dni :) Pač deklica ni vzela tabletke 1. dan cikla s kondomom pa noče. Oh well..
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Disturbia

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny Muffin »

Once in a week (ma, nisem jaz ubogo dete? :lol: ), čeprav je to še zdaleč premalo glede na to da me malo preveč razganja odkar sem na tabletah :oops:
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Včasih sva seksala parkrat na teden. Zdj pa recimo enkrat na mesec... (zdj že mesc pa pol nisva) :? . Sploh nimam želje do seksa in ga ne pogrešam. Sam ko nazaj gledam ko sva ful seksala pogrešam tist... Silla se pa tut ne bom. Tko da čakam da me bo spet prjel parkrat na dan :D Pa lubi mi je mal bogi, kr vem da on bi. Sam ker js ne pol tut on ne more... Zadne čase pač ne rabm take bližine, ampak mi je dost da sva skos skp (oblečena). Upam pa da bo kmal pršlo obdobje potrebe...
Če nisi del rešitve, si del problema.
Odgovori