Nekje na forumu sem zasledila o enem ginekologu v Kranju. Mislim, da je moški? A mi lahko malo več poveste o njem, ker imam sedaj dr.Vrabič-evo. Pa mislim, da ste Vrabičevoo skritizirale.
Kaj mi svetujete??? Hvala!!!!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
ženska napisal/-a:Zelo simpatičen je dr. Urh, pa tudi ginekologinja dr. Virantova (oba v Kranju).
Katerega imaš pa ti????
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Hely_3 napisal/-a: Pa mislim, da ste Vrabičevoo skritizirale.
Jst mam Vrabičevo, pa mi je čist ok.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
vase vaše odgovore sem šla skoz pa še zaj nekak nism dobla podatka o kaki dobri ginekologinji v Mariboru tak da bi prosla vse ki ste iz MB da povete kam ve hodite, ker meni ni nekam na slepo za it ko me bi najraje vrgli iz pisarne! prooosim!
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
svobodna in mlada napisal/-a:kaj pa v domžalah? kakšno priporočate ? kdaj ste pa prvič šle k ginekologinji?
jez sm pr dr. šelih pa mi je zaenkrat v redu!
prvič pa sem šla par mescev nazaj (stara pa sm 20let)!
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
pozabla: sm bla na pregledu pa sm čez en mesec poklicala za izvid pa mi je rekla:
"verjetn je bil kšn vnetje! prid čez pol leta spet!" ker mi nč druzga ni razložila me
zdj zanima a je to bad... vnetje pa to... a bi mogla met kšne tablete? karkoli...
hvala
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
lp dekleta. a lahko tut men pomagate? jst bi zlo rada šla ginekologu ker mam zlo zlo zlo čudno menstruacijo. imam jo 2× na mesc kaj je tu z mano narobe nwem torej... če bi hotela tabletke da se to malo uredi?... bi imela samo pogovor ali tudi pregled? kajti le-tega se zelo bojim... help