Men od blondink ni bla nobena posebej simpatična, verjetno že zarad tega, ker jih je vsako leto več, in vsako leto se jih več prijavlja na take izbore.
Mi je bila pa ful všeč Nada.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti. Jean de La Bruyere
Dve sta zato, ker vsako državo v Las Vegasu lahko zastopajo 4 tekmovalke... in da bi blo več šans pol izberejo dve. Da bi pa štiri izbral, bi bil pa pomoje prevelik strošek
Men je bla Manca Zver ze na miss slo favoritka. Ne vem zakaj se nekateri pritozujejo ker bejbe ne zmagajo na enem tekmovanju, potem grejo pa takoj na drugega. Sej to je njim point, nagrade pa kamera. Imajo zeljo po izpostavljanju in biti v srediscu pozornosti. Kako bos to bolje spelala, kot da se prijavis na tekmovanje, in te tam vsi gledajo. Sej to je na nek nacin njihov job. Jst itak ne stekam profila take zenske, stekam pa to da ce nekje ne rata, gres drugam.
Men tale manca ni niti M od mis, ampak mi je pa Z, V, E in R od zver ... ne vem zakaj sam mi res ni všeč, že tm na mis se je neki v ospredje rinla, tuki se pa spet ... ne vem no ... sej vsaka ma pač svoj okus ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.